Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Jom Maki Newbie

Gambar Hiasan Dari GOOGLE

Salam semua.

Hari ni saya nak cerita lagi pasal newbie ni.
tajuk tu... erm... tangan di dada mata ke atas...

Saya mendapat satu cerita daripada seorang rakan blogger.

Rakan Blogger: Nak dengar satu cerita x?

Nizam Ijam: Apa dia??

Rakan Blogger: Ada seorang rakan blogger aku,(perempuan) dia dapat top 10 Digi Award sekejap. lepas tu, dia dapat call (tak tahu dr mana diorang berhubung) dari seorang blogger (berlagak Otai) dan terus maki hamun rakan blogger aku tu, xsedar diri! baru newbie da nak duduk atas2.

Nizam Ijam: Ooooo, yer ker? mungkin sebab tu Digi Award ttup list top blogger kat situ.

Rakan Blogger: Aah. kemungkinan besar. dan rank rakan blogger aku tu da jatuh, kesian gila dia

Kawan2, baca dan pikir sendiri, Award tu bukan senang2 nak duduk atas. Promote bagai nak mati pon belum tentu leh duduk duduk top 10.

Saya sendiri tak tidur malam duduk promote. 

Ya Allah... macam mana lah kita nak maju macam ni.

Tidak boleh tengok orang lain maju. Terus di cantas!

Kepada NEWBIE macam saya, kita jangan putus asa, setiap usaha ada ranjau dan durinya. Istiqamah (berterusan) semoga kita mendapat kejayaan, tidak mungkin sekarang mungkin akan datang, Insya Allah

Jom VOTE NEWBIE macam aku


13 Comments to “Jom Maki Newbie”

Jer ... (May 29, 2011 at 2:27 AM)

takpe ijam . geng sitokkian blogger tetap sokong anda ( thumb up ) :D

Nizam Ijam (May 29, 2011 at 2:51 AM)

@Jer ...

thanks bro :)

Mrs.Yie (May 29, 2011 at 3:17 AM)

akak datang support newbie macam kamu..akak sendiri pun x masuk digi award ni..hehe..cuma support kawan2 je la :)

Nizam Ijam (May 29, 2011 at 3:22 AM)

@Mrs.Yie

thanks akk :)

Nizam Ijam (May 29, 2011 at 3:22 AM)

@Mrs.Yie

thanks akk :)

shopping2u (May 29, 2011 at 7:07 AM)

urm..ada stgh org mcm tu la..xleh tgk org len duk ats,, dngki

Nizam Ijam (May 29, 2011 at 7:12 AM)

@shopping2u

tu la...sbo jer :(

Anif Abdullah ® aka Bedah Deborah (May 29, 2011 at 10:48 AM)

@Nizam Ijam

kita bakorr je bdk tu..haha.gud luck ijam!

Nizam Ijam (May 29, 2011 at 11:38 AM)

@Anif Abdullah ® aka Bedah Deborah

bukan nak poco2 :)

Aifa Afiqah Sulaiman (May 31, 2011 at 5:59 AM)

good luck ijam :)

Khairul Asyraf (June 11, 2011 at 4:22 PM)

itulah masalah orang kita , cantas , cantas dan cantas ! adoi !

Nizam Ijam (June 11, 2011 at 10:01 PM)

@Khairul Asyraf

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/nizam-ijam-kagum-dengan-sahabat-blogger.html

Nizam Ijam (June 11, 2011 at 10:01 PM)

@Aifa Afiqah Sulaiman

thanks afiqah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...