Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Terima Kasih Sintokkian Blogger


Salam, hari ini saya nak ucapkan ribuan terima kepada semua ahli group daripada Sintokkian Blogger yang begitu ikhlas dan konsisten mengundi blog saya :)

Kat sini saya isikan blogger yang sentiasa menyokong blog ini. Ini daripada group Sintokkian Blogger
Tanpa Anda saya tidak tahu mana arah tuju blog ni di dalam Blogger Of The Year :)

  1. http://sha-myheart.blogspot.com/
  2. http://kisstherain90.blogspot.com/
  3. http://nureenina.blogspot.com/
  4. http://izahar89.blogspot.com/
  5. http://tokwan-muda.blogspot.com/
  6. http://sylangster.blogspot.com/
  7. http://bilaakuharusbercerita.blogspot.com/
  8. http://peyansanstaro.blogspot.com/
  9. http://sofeabilarindu.blogspot.com/
  10. http://notayuhidayah.blogspot.com/
  11. http://29sept90.blogspot.com/

Terima kasih, Atas sokongan yang begitu padu, sekarang blog nizam ijam berada di tangga top 20, Blogger Of The Year :)

Tekan gambar jika nak tengok lebih jelas :)

Terima kasih kepada yang menyokong saya k :)

p/s: Entry ni khas untuk semua Sintokkian Blogger yang mengundi Nizam Ijam :), List blog tu saya ambil daripada ,mereka yang isi sahaja. sebab itu adalah kebenaran daripada diorang untuk saya publish blog diorang. yang lain2 saya tak berani nak publish :)

kepada yang bukan Sintokkian Blogger yang mengudi Nizam Ijam.. Terima Kasih yang melimpah Luah saya berikan... tak termampu untuk saya membalas jasa kalian :) yang saya boleh tolong ialah promote blog anda :)
kalau nak? join la SINI k :)

Anda belum vote??? Hari2 leh Vote tau :)


2 Comments to “Terima Kasih Sintokkian Blogger”

Nurainaa Sofia Nurazizul (May 31, 2011 at 4:54 AM)

semoga berjaya! :D

Nizam Ijam (May 31, 2011 at 5:19 AM)

@Nurainaa Sofia Nurazizul

terima kasih :)... teruskan support k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...