Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Kesian Giler kat Daudsu Jamaluddin

Daudsu Jamaludin

Salam semua...
Selepas tengok perlawanan semalam.
kat kedai makan lagi da macam2 cerita negatif lepas Daudsu Jamaludin score gol sendiri semalam.

Daudsu kena bayar r.
Daudsu nak pangkat Datuk la.
Daudsu dapat 50 000 la
Daudsu pengkhianat la..
aper lagi ntah..
Bla2..

Kalau kat group FB tu bersepah2 page pasal dia.

ada yang backup dan ada yang keji.
Nak buat macam mana.
Sabar la Daudsu....
Setiap manusia ada kesalahan masing2 kan :)
Manusia memang tak dilahirkan sempurna untuk semua aspek.
ada kelebihan ada kekurangan.

Teruskan usaha anda di piala Malaysia dan Liga Super k :)
Gud Luck


5 Comments to “Kesian Giler kat Daudsu Jamaluddin”

M Fizan (June 12, 2011 at 3:09 PM)

banyak sangat kecoh..hehe
gol tu tetap masuk..belakang ada pemain ganu

Nizam Ijam (June 12, 2011 at 3:22 PM)

@M Fizan

tu la pasal...ish2

FatinKADIR (June 13, 2011 at 6:05 AM)

dh ktntuan ILAHI,,smlm rzki trggnu,,,sbgai rkyt klntn sy pun sdey tp nk bt cmne..dh xda rzki..klau prsan..wlaupn daudsu xtnduk bola tu..bola tu mgkin ttp msuk gol..xthu laa btul ke x ape org ckp yg pasti jgn bt fitnah..

Nizam Ijam (June 13, 2011 at 6:26 AM)

@FatinKADIR

heheheee... betul2...bru piala FA...piala M ade ag :)

Craft Cempaka (June 17, 2011 at 1:03 AM)

Kelantan @ Tganu x penting..tapi yang penting kedua-dua pasukan memberikan satu perlawanan yang hebat & berkualiti..Semangat juang yang tinggi. Apapun, Daudsu tetap seorang pemain Kelantan yang hebat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...