Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Respon Ustazah Nor Bahiyah Tentang Lawak Sepah

Ustazah Nor Bahyah dan Suami

Assalamualaikum...

Saya memang tertunggu pasal Respon Ustazah Nor Bahiyah Tentang Lawak Sepah dalam Maharajalawak baru2 ni...
Isu semasa ni

Memang repect..
Tiada melatah, takde nak cepat melenting tak tentu pasal. dan berfikiran positif dan sangat profesionale...
Menambahkan tahap kerespectan saya terhadap Ustazah..

Tahniah Ustazah.. :)

Taknak komen banyak..nanti blog ni kena belasah..hu2..

Respon beliau di Facebook..


aku de segmen baru :)  
  1. Blog pilihan Nizam Ijam SINI


13 Comments to “Respon Ustazah Nor Bahiyah Tentang Lawak Sepah”

kotak hitam (June 24, 2011 at 9:15 PM)

ni baru orang yang berilmu...
pandang pada positif dari negatif ..

aku rasa sepah pun bukan men langgar je..
dorang pun fikir jugak...

Nizam Ijam (June 24, 2011 at 9:16 PM)

@kotak hitam

pandang positif dari negatif :)

neyra shazeyra (June 24, 2011 at 9:18 PM)

can i take those screensnap here? will backlink to u :) tq

neyra shazeyra (June 24, 2011 at 9:44 PM)

http://www.ieyra.com/2011/06/respon-ustazah-siti-nor-bahiyah-tentang.html


:))

shera haifa (June 24, 2011 at 9:46 PM)

alhamdullilah.. itulah ustazah dan ustaz..

AesyaZealous (June 24, 2011 at 10:19 PM)

suke ustzh n ustz!! sy pn tgk semanis kurma!

[sutera kasih] (June 24, 2011 at 11:16 PM)

sy pun tertunggu2 respon ustzh ngn ustaz tu..sy suka tgk ustazah bahiyah..tak cpt melatah, i like :)

nadzli azlan (June 24, 2011 at 11:51 PM)

baru tahu !! :D

zarulfarhana (June 25, 2011 at 12:20 AM)

hahhah...xthu lak..xtgk lak maharaja lawak tue..

Mohd Saiful (June 25, 2011 at 5:13 PM)

Kan bagus masyarakat kita sentiasa berfikiran positif seperti yang ditonjolkan oleh Ustaz & Ustazah...saya kagum. Saya juga kagum dengan idea yg diguna pakai oleh Sepah dalam menghasilkan lawak yang bermutu dan saya tak nampak ia sebagai satu penghinaan, malah saya nampak ia sebagai indication bahawa artis2 kita mmg ada yg mengikuti rancangan2 yg baik seperti 'semanis kurma' ni...alhamdulillah. Dan tahniah Sepah atas kejayaan anda mlm tadi....saya berharap, dapatlah nanti Ustaz & Ustazah menjemput kumpulan Sepah ke dalam rancangan semanis kurma....

aslann (June 26, 2011 at 7:27 AM)

ALhamdulilllah. senanya secara tak langsung sepah ni membuatkan lebih ramai orang nak menonton semanis kurma. :)

Aretikz (June 26, 2011 at 7:36 AM)

hehe.. ada lg satu respon ustazah tu.. malah dalam semanis kurma pun dia ada ckp sesuatu yg kita perlu fikir scara mendalam.. ingat.. berhibur ada batas.. terpulang kepada yg menilai.. ^_^

Anonymous (June 26, 2011 at 8:11 AM)

walau apapun tetap tak setuju dengan persembahan yang berbaur menghina seorg ilmuwan agama. mengapa tidak bergurau dengan tokoh lain spt pendidikan, hiburan dll..erm..terpulanglah..just bayangkan kalau peribadi kita di mimik kan sebegitu dalam konotasi negatif pula tu. apapun ini bukan pengakhiran, kerana balasan Allah pasti ada dalam setiap perkara yang kita lakukan. jangan jadi prinsip menghalalkan cara..dengan tujuan baik seolah kita boleh buat apa sahaja! fikir fikirkan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...