Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Segmen - Jom Kumpul Tagline Maharajalawak by Nizam Ijam

Salam semua...

Dah lama sebenarnya nak buat Segmen ni..
tapi tak tahu ada x yang berminat.

Nak cuba la...
Senang jer.

Syarat2nya.

  1. Buat entry bertajuk 'Segmen - Jom Kumpul Tagline MaharajaLawak by Nizam Ijam'
  2. Isi banner kat atas. dan link kan kesini
  3. Follow dan Like fan Page Nizam Ijam SINI (untuk update)
  4. Kalau ada bloglist, Isi la blog Nizam Ijam ni :)
  5. Isi Tagline dari Maharaja Lawak yang anda minat  cth: Jambu-apa pun tak boleh
  6. Tag kawan2 dan pastikan diorang tahu.
  7. Letak URL kat ruangan comment
  8. tutup?? xde orang join lagi mcm mana nak tutup..haha :P
Kelebihan korang dapat?
  • Link blog korang akan dimasukkan kedalam entry saya yang akan datang mengikut tagline pilihan korang secara automatiknya blog korang terpromote.
  • kita boleh tahu tagline mana yang paling ramai orang suka :)
ok x? ok la kan :) serampang dua mata ni :)

P/s: kalau korang nak cerita pasal peserta yang korang minat pun ok jer :)
Setiap dialog dalam maharajalawak boleh digunakan :)

Nak vote saya kat SINI
Korang nak saya criter ape? Pergi SINI


9 Comments to “Segmen - Jom Kumpul Tagline Maharajalawak by Nizam Ijam”

zarulfarhana (June 18, 2011 at 7:21 AM)

alah xtaw lak tagline mereka
tp suka jozan la.
bila ttp nie
nk cari tagline dlu

cute rasberry (June 18, 2011 at 7:32 AM)

join

http://areda91.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kumpul-tagline-maharajalawak.html

pyejal.theStory (June 18, 2011 at 8:06 AM)

Mahu join juga..:)

klik sini:
http://pyejal.blogspot.com/2011/06/aura-maharaja-lawak-edisi-johor-bahru.html

teynteyn the doll (June 18, 2011 at 8:06 AM)

hihihi sy jenis xtengok tv sgt, xtengok pon maharaja lawak ni ;P

zarulfarhana (June 18, 2011 at 8:17 AM)

akhirnya dpt gak tagline jozan
asanya btol kot tagline nie
http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kumpul-tagline-maharajalawak.html

NUR AIN AZMAN (June 18, 2011 at 8:57 AM)

insyaAllah, ade mase aen join ya, thx for invited me ;)

fiezmarn (June 18, 2011 at 11:07 AM)

dah join dah...

http://theadmirehunkz.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kumpul-tagline-maharajalawak.html

Wan Nur Afifa Wan Hussain (June 18, 2011 at 7:22 PM)

alah. xpandai la nk main segmen2 ni. sapot je boley la. hehehe

ziera (June 24, 2011 at 2:54 AM)

http://blogcikziera.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kumpul-tagline-maharajalawak.html

jeng... jeng... jeng!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...