Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Comel ker Sugar Glider ni?


Salam semua.

sekarang sudah trend baru remaja perempuan sekarang nak sangat membela Sugar Daddy.
Sugar Glider r...
Oooo... dah tukar erk :P

Maybe sebab kekecilannya kot yang menjadi kegilaan ramai nie..
Saya kongsikan gambar2 Sugar Glider ni dengan korang :)






Nak baca lebih lanjut sal binatang ni tengok SINI

Saham aku da jatuh ker nie...adoyai..

Celah gigi jer menda nie.... bluuurrr

Nak vote saya kat SINI
Korang nak aku criter ape? Pergi SINI
Nak join Segmen yang lain2 kat SINI


7 Comments to “Comel ker Sugar Glider ni?”

NUR AYNIE (June 16, 2011 at 8:29 PM)

baru tahu kewujudan glitter opss...glider nie..hahha..xnak bela...geli kat haiwan hahahah

zarulfarhana (June 16, 2011 at 8:29 PM)

wahh...cute rr...

shima manan (June 16, 2011 at 8:31 PM)

kalo nk bela ape slhnye..ahahah

c.i.k.a.m.i.e.a (June 16, 2011 at 8:47 PM)

perh perh perh!!! comel gila!!!!

Idah (June 16, 2011 at 9:07 PM)

saya baru pegang benda comel ni..waktu hari kahwin anak buah hari tu..comel & cute sangat dgn tuannya..siap ada rumahnya (beg sandang kecil) kejap2 dia masuk dlm beg sandang tu...

Pacifista-X (June 16, 2011 at 11:24 PM)

rasanya kene ada certificate nak bela haiwan ni.memang cute sangat :)

CikHaniBhulat (June 16, 2011 at 11:26 PM)

comel sgt..tp cm geli je nak pegang!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...