Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Kereta Pelik Ni...

Mmmmmeeeeeaaaawwwww!!!
Assalamualaikum....

NI nak kongsi dengan korang semua pasal kereta2 pelik yang ada di carian GOOGLE nie....
Puas jugak mengeledah GOOGLE....
Dan NI kumpulkan kereta terpelik la dimata NI....
Kat mata korang tak tahu la..hehehe...


Ni kalau bawak g jalan2 bandar KL nie best nie..hehe

Tak payah bayar Bil mcm nie..haha

Tak paham tol mcm mana kreta ni jalan..

Lari rasa oranh tengok kereta ni...hehe

Anda sukakan bunga??pakai la kereta nie..hehe

Ini jalan pusing2 ker hape...

Belum pernah tgok ag kereta nie kat Malaysia..hehe

Macam mana erk nak bawak?

dah macam kat Sydney da kan :)

ok..enjoy la :)

Sekarang aku tengah nak wat bloglist...
tak nak join ke??
nak?? klik SINI k :)

Kereta Pelik Ni...


6 Comments to “Kereta Pelik Ni...”

h[a]ni$ (July 6, 2011 at 5:46 AM)

dh buh pn link blog awk ni dlm bloglist saya.. :)

puanbee (July 6, 2011 at 7:16 AM)

ok nk try bawak semua ? huhuboleh

Nizam Ijam (July 6, 2011 at 7:20 AM)

@h[a]ni$

thanks hanis :)

Nizam Ijam (July 6, 2011 at 7:20 AM)

@puanbee

boleh...nak tuju lagu pon boleh..hehe :)

zarulfarhana (July 6, 2011 at 7:26 AM)

pelik toi...

maya anis (July 6, 2011 at 7:36 AM)

kereta berubah beringingan dgn manusia...:)
tknologi..globalisasi..
tp kalu dpat 1 kete tu kan bez...kah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...