Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Salam Aidilfitri Dari Nizam Ijam

Salam Aidilfitri Dari Nizam Ijam






Assalamualaikum...
Ok... Malam raya baru la post ucapan raya kan...
haha



Ok..terimalah semua kad raya Online dari aku kat atas tu..

Aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang menyokong blog ni dari awal ia dicipta hinggalah sekarang.
Tanpa support daripada korang aku rasa blog ni tak lah sampai ketahap ini.

Aku juga menyusun jari memohon seribu kemaafan kepada semua pembaca setia mahupon tak setia kat blog ni..
Mungkin ada kata2 aku yang menguris hati da sanubari korang..
Tapi aku nak korang tahu..
Niat aku satu...
Mengajar diri aku dan mengharapkan siapa yang membaca blog aku pon mendapat manfaat.

Aku juga tak lupa kepada semua rakan2 yang membantu aku dalam contest Digi Award dulu...
Dari awal aku join.. dari aku no 400 hinggalah ke no 17...
Terima kasih banyak2 dan aku xdapat membalas jasa2 korang...

Oklah..aku xtahu ag nak tulis apa...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin dari Nizamijam.com
Selamat maju jaya dalam dunia blog :D


1 Comments to “Salam Aidilfitri Dari Nizam Ijam”

cleverspider55 (August 30, 2011 at 8:36 AM)

selamat hr raya genx.Maaf zahir batin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...