Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Update Status.. Blogger VS Facebook..

Update Status.. Blogger VS Facebook..






Assalamualaikum....
Update Status.. Blogger VS Facebook..

Ramai diantara manusia yang bukan main gila duk update status FB..
Tapi aku lebih gila nak update blog?
Kalau leh aku nak buat...
Blog macam facebook...


Buat entry macam status..
Lepas tu kita komen kat bawah....

p/s: semakin ramai yang tutup blog dengan deactivated FB sejak dua menjak nie.. I dun know why..
Kalau la boleh....

Apa kelebihan yang ada pada facebook....
FB boleh menyebarkan status korang...
Secara automatik...
FB jugak ringan....
Mudah...
Senang...
Boleh chat....dan sebagainya..

Kalau blog..
Entry korang xkan tersebar kecuali...
korang yang menyebarkannya...
blog leh tulis panjang2 sampai pengsan..
FB xboleh kecuali korang write note....

Tapi keistimewaan blog dari facebook ialah...
Blog leh jana duit..hehe :D
Facebook xboleh..
Kecuali kalau buat perniagaan...

betul x? :)


1 Comments to “Update Status.. Blogger VS Facebook..”

cleverspider55 a.k.a alam1cinta (August 23, 2011 at 11:03 PM)

aku lebih pilih blog..tapi bkn sbb duit..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...