Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Top 10 Referral Link Bulan Januari Blog Nizam Ijam

Top 10 Referral Link Bulan Januari Blog Nizam Ijam

Penyumbang pertama Myravea

Assalamualaikum.. Per kaba pembaca blog cikai macam aku nie? haha aku harap korang baik jer r... Hari ni aku nak kongsikan Top 10 Referral Link Bulan Januari Blog Nizam Ijam.. Blog-blog ni adalah yang menjadi sumber trafik kepada blog aku... Jadi aku buatkan entry ni sebagai ucapan terima kasih...

Jadi aku list kan siap2 blog yang boleh aku katakan Blog terbaik bulan Januari 2012 la... (mcm bodek jer :P) haha... Hope lepas ni aku leh buat lagi entry2 pernghargaan macam ni tiap2 bulan lagi :).. Jika ada masa dan kelapangan..

Ni la blog-blog yang terbaik tu...

  1. http://myravea.blogspot.com/
  2. http://www.benashaari.com/
  3. http://sozcyili.blogspot.com/
  4. http://aku-2020.blogspot.com/
  5. http://www.mialiana.com/
  6. http://pinkexia.blogspot.com/
  7. http://erleena268.blogspot.com/
  8. http://semundra.blogspot.com/
  9. http://www.anakulucheka.com/
  10. http://x-pacifista.blogspot.com/
p/s: Rajin2lah linkkan blog korang ke sini.. Manalah tahu termasuk dalam bulan Feb lak :)
lepas ni aku x online da hingga 18hb Feb :) bai2


0 Comments to “Top 10 Referral Link Bulan Januari Blog Nizam Ijam”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...