Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Jin Pun Ada Twitter

Jin Pun Ada Twitter..




Assalamualaikum.. aku pon terkejut dengan berita ni.... Berita yang dikeluar oleh Harian Metro.. Jarang aku buat post2 macam ni.. Tapi bila tengok macam menarik untuk dikongsikan...

Akhbar metro menyiarkan berita yang pelik dan menggemparkan di Arab Saudi yang jin pun ada akaun twitter. Akhbar di Arab Saudi itu melaporkan jin itu mengaku dirinya jin tulen dan mahu berkawan dengan manusia. Dia juga memuatnaik gambar kediaman berusia 100 tahun.




Pemilik akaun twitter itu juga berkongsi tentang keluarga dan kawasan kediaman di Yaman, di akaunnya juga  ditulis dia sukakan keamanan dan tidak mahu mencederakan sesiapa.

Seorang pembaca cuba menghubungi akaun twitter pemilik yang mengaku dia jin itu dengan nama samaran palsu. Pembaca itu terkejut kerana pemilik twitter segera mengenal pasti nama sebenar, alamat  dan juga di mana dia tinggal. Pembaca itu kemudian  membaca ayat-ayat suci.

ni link twitternyer... aku x join la k.. huhu https://twitter.com/s_2O17_s

P/S: perghhhh macam mana 100tahun dulu ade kamera????


5 Comments to “Jin Pun Ada Twitter”

# Posted by Syuhada Nasya (July 20, 2013 at 2:22 PM)

rasa macam xpercaya je . hmm

# Posted by izzie izzam (July 20, 2013 at 2:46 PM)

uih! pernah terbaca kat netro hari tu, tapi mcm tipu pon ade..mcm betul pon ade .. wallahuallam .

# Posted by khairul hassan (July 21, 2013 at 2:27 PM)

hmmm nk percaya atau tak,...sama byk ni


jom layan Uptown Tmn Selat Butterworth.http://www.gilamodified.com/2013/07/audioshow-uptown-taman-selat.html

# Posted by Toshio Lyanz (July 22, 2013 at 6:31 PM)

Jika 100 thn lalu ada kamera mengapa pula dulu tak da airplane , jika ad Nabi Nuh tak payah susah nak jalan belah itu lautan . Dasar orang kafir nak hasut umat muslim !

# Posted by Toshio Lyanz (July 22, 2013 at 6:32 PM)

Jika awak percya itu jin awak sama jee tak percaya Allah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...