Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Kisah Lucu Jejaka Hilang Anunya

Gambar terkejut dari GOOGLE
Salam semua :) 

Hari nak kogsi cerita tentang  'Kisah Lucu Lelaki Hilang Anunya' :)

Ok, ceritanya begini, 
Satu hari ada sekumpulan lelaki ingin menyeberangi sungai tetapi di dalam sungai tersebut ada penuh dengan buaya.

Lelaki 1: Macam mana nak pergi ni??
Lelaki 2: ko jalan dulu, kalau selamat, kami pulak.
Lelaki 3: btul2 (sambil menganguk2)
Lelaki 4: Pergi la weiyhhh...

Jadi lelaki 1 berenang melepasi sungai yang banyak sekali buaya tu. Dan akhir nya berjaya.
Setelah Lelaki 1 tadi berjaya, giliran Lelaki 2 pula menyeberangi sungai. 
Selepas Lelaki 2 berjaya menyeberangi sungai tadi, Lelaki 3 pula menyusul.

Apabila ketiga2 sampai ke seberang masing2 terperanjat.

Lelaki 1: Weeeeyyyhhh!!!! Anu aku hilang!!! (sambil teraba2 sendiri)
Lelaki 2: Wei.. aku pon !!! (sambil teraba2 sendiri)
Lelaki 1: yer ker?? meh aku pegang... Aah la...hilang!!! ko pulak??
Lelaki 3: Aku punya ( tak sempat manghabiskan ayat, dua orang lelaki tadi telah merabanya.)
Lelaki 2: pun tak de r.... adoi.... kita tengok lak member kita seorang lagi pulak macam mana.

Sampai lah giliran lelaki 4 untuk menyeberangi sungai tersebut.
Sesudah sampai ke seberang, dia terus di raba oleh 3 orang lelaki tadi.

Lelaki 1: Weeeiiiyyhhhh!!! Ada pulak kau punya??
Lelaki 2: Aah la... Ada!!!
Lelaki 3: (terpinga2 kepeningan)
Lelaki 4: Korang takde ker??  meh aku rasa (dengan muka bernafsu tu)  Aah la.... korang punya da hilang! kene makan dengan buaya agak nya.

Dengan nada serentak, Lelaki 1,2 dan 3 bertanya kepada Lelaki 4.

Lelaki 1,2,3: Macam mana ko punya boleh ada???



V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
VVVVVVVV
VVVVVV
VVVV
VV
V


Lelaki 4: Korang berenang gaya bebas... Aku berenang kuak lentang...
Lelaki 1,2,3:  Ooooooooo... macam tu.

 Gaya bebas

Kuak Lentang


Belu Vote?? tolong2 la saya k :)


10 Comments to “Kisah Lucu Jejaka Hilang Anunya”

momoe love (May 26, 2011 at 4:47 AM)

hahaha... kelakar for sure.... hehe

Nizam Ijam (May 26, 2011 at 4:55 AM)

@momoe love

Enjoy k :)

kotak bulat (May 26, 2011 at 5:03 AM)

hahaha..blh plak gitu :P

Nizam Ijam (May 26, 2011 at 5:22 AM)

@kotak bulat

sekarang macam2 boleh..hehehe :)

waN Mohd Salim (May 26, 2011 at 5:39 PM)

datang follow dan vote kat sini deh :)

Nizam Ijam (May 26, 2011 at 5:42 PM)

@waN Mohd Salim

thanks penulis senja :)

Chempaka Sari (May 26, 2011 at 7:30 PM)

haha macam baru dengar cerita ni tap watak utamanya badak... pakwe i yg cerita kan.

Nizam nak tanya, macamne nak letak tajuk entry yg dah di linkkan kat komen blog orang eh? camne camne...

Chempaka Sari (May 26, 2011 at 7:32 PM)

Follow awak..

peyansanstaro (May 27, 2011 at 6:17 AM)

tergelak dibuatnya..

hahaha*_*

Nizam Ijam (May 27, 2011 at 6:48 AM)

@peyansanstaro

hahaha :) enjoy k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...