Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Nabil.. Rileks la

Gambar Nabil Ambil kat YAHOO

Salam semua.. 

Hari ni nak bercerita tentang Nabil la pulak...
Selepas Episod Maharajalawak yang lepas.
Tengok banyak isu yang naik pasal Nabil ni.

Nak2 masa Nabil dapat 3 undian terendah ni.
Dengan gaya gelabah dia masa atas pentas 3 terendah tu.
Dan perform yang kureng dalam beberapa minggu lepas.
Menimbulkan banyak Komen NEGATIF berbanding positif.

Ok la, saya bagi sedikit pandangan dan nasihat la kat Bang Bil Lu Pikir La Sendiri Ni. 
( Macam Aku Bagus Sangat Jer..hehee)

  • Mungkin Nabil Banyak sangat Job yang menyebabkan dia kurang perform dalam Maharajalawak minggu lepas . Mungkin Nabil akan lebih berhati2 dalam pemgurusan jadual lepas ni. Supaya Nabil dapat bagi sepenuhnya kepada kerja dan peminat Nabil dalam Maharajalawak

  • Peminat sangat sayangkan Nabil, tengok lah, Nabil still bertahan dalam kerjaya sampai sekarang dan bertahan dalam pentas Maharajalawak hingga kini. Itu bukti yang peminat sayangkan anda walaupun Nabil dah beberapa kali kontroversi :). Jadi jangan hampakan peminat Nabil k. 

  • Mungkin Nabil kali pertama duduk kat tempat 3 terendah tu menyebabkan dia rasa terkejut kan. Yer la, masa kat Raja Lawak dulu mana la pernah dia duduk kat situ. Culture Shock sekejap.

  • Jangan cepat melatah, lantak la Amir tu. Biarkan jer la dia.  (xnak cakap lebih sal ni.hu2)  Cool jer. Orang yang COOL disukai ramai tau :) 
Ok, tu jer la sedikit nasihat dan pandangan saya kat Nabil ni. Jangan marah lak peminat Nabil dan Nabil. Ini Juz pandangan :)

 Kali pertama kot tengok Nabil berdiri kat sini.. Gambar Dari Maharajalawak

Kepada peminat Nabil. Teruskan mengundi Nabil k :)
Gudluck :)

 Contoh: P/s: Hari ni baru join blog list Enchik Nine, jom lah join sekali. Anda akan dipromosikan pada post harian Enchik Nine!

Belum Vote?? Tolong2 la yerk :)


8 Comments to “Nabil.. Rileks la”

Miss Secreto De Amor (May 25, 2011 at 6:53 PM)

sye sokong . . sye minat nabil . .
walaupun kureng perfomance die last week .
but is okay la . ..

pandangkedepan (May 25, 2011 at 7:28 PM)

guwa sokong bro...kalau sapa yang x follow up nabil dari raja lawak dua dulu tak kan kenal dia macam mana...
singgah la blog gua ada entry pasal raja lawak gak...

soulofzoul.blogspot.com

Nizam Ijam (May 26, 2011 at 2:00 AM)

@pandangkedepan

ok...saya terjah :)

Nizam Ijam (May 26, 2011 at 2:00 AM)

@Miss Secreto De Amor

semoga dia lebih maju masa ke semasa :)

Rafi Nilhan (May 26, 2011 at 3:24 AM)

err..siapa no 1??

Nizam Ijam (May 26, 2011 at 3:43 AM)

@Rafi Nilhan

antara jozan atau jambu kot :)

cik pha (May 27, 2011 at 1:10 AM)

dia dah kurang dah peminat..biaselah tu adat dunia artis ada y naik,ada y semakin menurun

Nizam Ijam (May 27, 2011 at 1:34 AM)

@cik pha

aah, tp dia mmg bbkat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...