Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Review Tempat Menarik Hari Ini Kelantan Darul Naim :)

Salam semua

Minat nak kene promote?? Tekan Sini Nizam Ijam - Segmen Review Tempat Menarik di Kawasan Anda.

Ok Blog hari Ini ialah

~~~?u?Iu ?,?~~~ (>_<) v

Nak terjah klik SINI :)

Ok, saya copy paste la dari blog dia terus ke sini k :)


oke2!
meh nureen cite sal tempat nureen meyh!
nureen orang jeli, kelate~
law nak tawu, kawasan umah nureen ney best taw..
aman damai jer~
udara segar..

oke! 1st~gunung reng~

pic credit to portal rasmi MDJ

tengok la! tinggi uh~ bez aw!
law nak tawu macam2 ade lam gunung ney taw~
ada cam2 jenis gua dalam ney~ n kat sebelah uh ade sungai!
memang bez la kalau korang nak picnic @ camping!
n ade kisah unik yang menyebabkan gunung ini terbentuk!
law kowang nak taw sila klik [sini]
memang unik lah~malaz la nak citer!huhuhu
biar kowang rajin sikit


2~ air terjun lata janggut


pic credit to portal rasmi MDJ

giler syok law mandi kat air terjun neyh!
berkelah bez aww kat sini
so, sape2 nak release tension kat sini..memang la sangat bez!
so law nak taw detailnyer klik [sini]


banyak taw tempat yang menarik kat tempat nureen
so sape2 nak taw meh la jempot datang umah nureen
boleyh la kita berpicnic sama2 nak~
ok2! law nak datang PM oke!

Ok :) Selamat bercuti :)


2 Comments to “Review Tempat Menarik Hari Ini Kelantan Darul Naim :)”

nureenina (May 25, 2011 at 12:06 PM)

thanx ijam! :)

Nizam Ijam (May 25, 2011 at 12:11 PM)

@nureenina

sama k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...