Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Nizam Ijam - Segmen Review Tempat Menarik di Kawasan Anda.


Salam, Hari ini saja jer nak buat segmen.
Pertama kali kat blog ni tau pasal SEGMEN TEMPAT MENARIK DI KAWASAN ANDA.
Tempat anda tak menarik?? itu bagi anda.. bagi kawan2 anda belum tahu lagikan :)

Kenapa terdetik nak buat SEGMEN ini sebab:-

1. Cuti semester da dekat nie. Mesti kawan-kawan kita tengah mencari tempat untuk pergi jalan2 dan knp tidak tempat anda? :)

2. Nak ajak anda semua SHARE tempat tinggal/ Kg halaman anda kat sini :). Kena lah denga tema blog ni kan SHARE, CARE, EFFECTIVE :)

Ok, cara nak join senang jer :)

  • Follow blog ni ( senang nak update )
  • Like FB (senang update) SINI
  • Isikan tajuk  (Nizam Ijam - Segmen Review Tempat Menarik di Kawasan Anda)
  • Copy banner atas dan tumpang letak di entry anda :)
  • Ceritakan lah tempat best yang ada kat Tempat korang :)
  • kalau boleh tag la kawan2 :)
  • Tinggalkan link di ruangan comment :
P/S: Jangan risau, Siapa2 yang join saya akan review. Sebab tahu bukan ramai pun nak join SEGMEN dr blog sy nie.hehee

Andai kata ramai pun, saya tetap akan review. Sedikit Demi Sedikit :)

Hope anda join k :)

Da masuk tolong VOTE sekali boleh :) hehee



Tolong la vote :)


17 Comments to “Nizam Ijam - Segmen Review Tempat Menarik di Kawasan Anda.”

kemboja (May 20, 2011 at 1:05 PM)

bla tutop? pg nanti ler join yer.. hihi

Nizam Ijam (May 20, 2011 at 1:27 PM)

@kemboja

Nanti saya bagitau ok... x kan tutup awal2 nyer :) sebab blog ni bukan ramai orang pun..hu2 :)

sha (May 20, 2011 at 2:23 PM)

rajin buat segment..

kite ni malas nk masuk.. lgpun xtau n xde tmpt yg mnarik kot dkt dgn kwsan kite. hihi~

tak pe la, nk bagi semangat kepada yg lain, semoga berjaya, k.

Nizam Ijam (May 20, 2011 at 3:06 PM)

@sha

hehehe..thanks r buat...ntah2 ramai jer yang nak pergi kan :)

Cik Teddy (May 20, 2011 at 4:07 PM)

cik dah join..let's check it out!huhu
http://comeytomeycalu.blogspot.com/2011/05/nizam-ijam-segmen-review-tempat-menarik.html

::Mastura Zakaria:: (May 20, 2011 at 4:51 PM)

lambat lagi kan tutup......nak join tapi tak tgkap gambar...

Nizam Ijam (May 20, 2011 at 4:54 PM)

@::Mastura Zakaria::

boleh, dipersilakan tuk tangkap picture dulu hehehe :)

cIk IRa (May 20, 2011 at 7:47 PM)

saya join!!

http://aquegadisira13.blogspot.com/2011/05/nizam-ijam-segmen-review-tempat-menarik.html

Nur Syahida (May 20, 2011 at 8:31 PM)

nak join bleh..hiii

Nizam Ijam (May 20, 2011 at 8:33 PM)

@Nur Syahida

boleh...sila2 join :) hehehe

AiDa AzRyN (May 21, 2011 at 2:42 AM)

haaa... boleh join ni... XD

Nizam Ijam (May 21, 2011 at 2:43 AM)

@AiDa AzRyN

di persilakan sgt2 :)

Fifi (May 21, 2011 at 11:55 AM)

aaa mcm best! ^^ nk join!yeay! *smgt gile ni* esk start snap pics n bagai2 ^^

Nizam Ijam (May 21, 2011 at 11:59 PM)

@Fifi

sgt2 dialu2kan :P

miss nadya (May 22, 2011 at 1:06 AM)

nak join..tapi nad xtau lah tmpt nad xbest pon..:(

Nizam Ijam (May 22, 2011 at 1:11 AM)

@miss nadya

mungkin x best bagi nad.. bagi orang lain x tentu tau..heheheh :P

nureenina (May 22, 2011 at 2:17 AM)

join gak

http://nureenina.blogspot.com/2011/05/nizam-ijam-segmen-review-tempat-menarik.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...