Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Blog Pilihan Nizam Ijam Hari Ini #1


Assalamualaikum....

Tadi jalan2 sambil pilih blog nak di review...
ok..

untuk hari ini saya pilih blog ni.... yang lain jangan risau... esok masih ada :)  
Ok yang nak join tu... jom kat SINI

Ok... nak kutuk ker?? jangan...hahaha

ok saya cerita la sikit apa yang saya nampak:-

Best:-
  1. Header dan template dia smart gila...
  2. Ringan... itu paling penting... saya puas nak kuruskan blog ni...tp xok2 ag...hu2
  3. Xde lagu...lagi syiokkk... sebab nanti ada yang sakit jantung nak2 yang tengah pasang earphone..hehe
Nasihat:-
  • Kalau tuan punye blog ni nak BE dari Nuffnang.. letak iklan Nuffnang elok2 kat tempat dia :).. InsyaAllah boleh dapat :)
ok.. da la kan.. nak lebih2 lak..haha

aku de segmen baru :)  
  1. Kumpul tag line maharaja lawak SINI
  2. Blog pilihan Nizam Ijam SINI


2 Comments to “Blog Pilihan Nizam Ijam Hari Ini #1”

saveqmm (June 20, 2011 at 3:53 PM)

waaa....bro nizam..terima kasih sangat~sangat banyak...tidak sangka pulak blog yang serba kekurangan ini menjadi pilihan bro nizam..
bro nizam memang gempak la...

mazeermohamad (June 20, 2011 at 4:27 PM)

wowowowow! tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

Korang check ni.. EXTREME PIERCING FOR GOD LOVE!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...