Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Blog Pilihan Nizam Ijam Hari Ini #4

? honeybunnymonster ?

Ok Blog Pilihan saya hari ini adalah seperti yang tertera diatas..hehehee :)
Pink colour...:P

Ok...saper nak kena pilih... Tekan SINI

Ok nak kutuk dulu....
  1. Blog ni dah kemas...tersusun...menampakkan ciri kewanitaan di dalamnya..eeewwwaaahhh,..haha
  2. Ada nampak da gaya2 nak jadi famous almost nie...hahaha apa2 pun kena usaha k :)
Nasihat
  1. Tak nampak lagi iklan Nuffnang...mungkin tak nak berniaga dengan blog kot..Niat sekadar nak menulis memang bagus tetapi..Rugi la... hu2..Menyelam mestilah kena minum air sekali..kalau bulan puasa la..hahaha.. aper2 pon its up to you... Cik Epal 3000 kot Nuffnang dia.. YuYu nak dekat seribu... tak jeles??hehehe
  2. Gambar adalah faktor yang memberatkan blog..tapi tak per la...personal blog kan... terpulang la...
  3. Komen tu jangan bagi ada ada notification...nanti orang malas nak komen.. tengok kat setting>comment>No kan untuk Notification tu,,k :)
tu jer la... Apa lagi kawan2...Terjah!!!!!


3 Comments to “Blog Pilihan Nizam Ijam Hari Ini #4”

zarulfarhana (June 25, 2011 at 8:16 AM)

jom terjah
meh la tgk cnie bro
segmen jom kipas blogger...

? fatin nadhira ? (June 28, 2011 at 7:50 AM)

Thanks nizam ijam :))

nur fatin najihah (July 1, 2011 at 1:42 AM)

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...