Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Nak berkhalwat pun susah.. Kan da dapat sebijik!!!!!!!!

Gambar Hiasan dari GOOGLE

Salam semua..
Hari ni tiba2 terbaca satu pasal berita seorang pegawai Agama kena penumbuk

Nak lebih lanjut tengok SINI

Ntah menda2 la diorang ni...
buat kerja terkutuk....Dah berdosa, lepas tu tambah dosa lagi...aper r...

Masa diorang kena tangkap... pegawai tu suruh diorang kemas2 baju.
Suspek tu terus tumbuk muka pgawai tu..

Lepas jer kena tumbuk pegawai tu terus melepaskan tembakan ke udara. Sebagai amaran la.
Tetapi suspek cabut lari.

Untuk pengetahuan semua. Suspek utama da kena tangkap, tapi kawan2 suspek masih lagi dicari.

p/s: jangan buat dosa!!


nak vote saya kat SINI
korang nak aku criter ape? Pergi SINI
Nak join Segmen yang lain2 kat SINI


3 Comments to “Nak berkhalwat pun susah.. Kan da dapat sebijik!!!!!!!!”

Nizam Ijam (June 14, 2011 at 9:13 AM)

@Mr Rileks

hahahaa... nnt mati awal ler..hahaha xsempat taubat..hahaa

Mr Rileks (June 14, 2011 at 9:13 AM)

tembak kat dahi dia lg baguih... haha...

CikHaniBhulat (June 14, 2011 at 10:41 PM)

naseb polis tmbak kat udara, kalo tembak dia, xsempat nak ngucap dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...