Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Pendapat mereka tentang Jodoh Pilihan Keluarga


Assalamualaikum...

Seperti yang saya janji kan....saya nak kumpulkan semua komen daripada pengomen2 hebat tentang
Apa Pendapat Anda Kalau Jodoh Anda Keluarga Yang Pilih

Ada yang bagi pendapat... Ada juga yang berpengalaman menghadapi situasi diatas :)

  1. ^.^ asalkan pilihan ibubapa sedap mata sendiri memandang, saya tk kisah kawin dgn pilihan ibubaba....
    p/s : pilihan ibubapa mmg terbaek~~ by- http://asakurakinosuke.blogspot.com/
  2. xoxo..
    sy pun xkisah..aslkan lelaki tu baik dan beriman.. by 
    http://nothingzorro.blogspot.com/
  3. mungkin itu lebih baik.. :) by http://rahsiakotakhati.blogspot.com/
  4. sy redha saje kalu tejadi gtu..sebab kalu mak sy suke sy pun suke..huhuhu..
    ibu bape tau terbaek tuk anak2..xgtu? :) by http://faraylicious.blogspot.com/
  5. law leh la...nk gak..tp.... by http://sayazarulfarhana.blogspot.com/
  6. teringin nak parents yg cari kn. =) by http://breakmeoppa.blogspot.com/
  7. pilihan keluarga ada banyak manfaatnya.. mcm yg Ijam dah mention kat atas tu..

    Pada kite yg sdg dipilih oleh famili ni, rasa agak kekok sb apa yg kite buat, semua org dlm fmli tau. kite ni pemalu. malu la.. by http://sha-myheart.blogspot.com/
  8. ustazah sy cakap even parents yg buat pilihan utk jodoh kita kita still ada hak utk memilih...
    xsalah utk selidik dulu siapa yg bakal kita kahwini, jd andai kata pilihan parents 2 "tak berguna" kita tak kan salah kan parents 100% n tak la bergadoh ngan parents lps sumer terjadi

    p/s : ini sekadar pendapat dari segi pemikiran saya by 
    http://miranasiruddin.blogspot.com/
  9. erk... boley ker nak kawin ngan org yg kita x ada feel.. huhuh.... susahnya.... by http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/
  10. kalau dah family rasa okay,okay lah kot.redha jee.insya-Allah lagi berkat tu.hehe by http://eienrazak.blogspot.com/
  11. ngee..this is my case!..

    um..pilihan ibu bapa selalu yang terbaik..

    tapi kalau dah ada pilihan hati apa kata bwk dulu berjumpa dan bincang..this is ur life we were talking about..kalau boleh kita nak yg berkekalan kan..

    lepas tu pandai2 setel mcm mane... by 
    http://thatgirlnyssasaad.blogspot.com/
Ok la.... semua tu adalah pendapat2 diorang....
Insya Allah kalau ada lagi isu2 lain..kita bincangkan nanti k :)


5 Comments to “Pendapat mereka tentang Jodoh Pilihan Keluarga”

Lia-De-Pinky-Leo (June 27, 2011 at 1:36 AM)

he2... tersenarai jugak??.. :)

Mama AA's (June 27, 2011 at 1:51 AM)

panjangnye list, huhu

**::CIKNUURUL::** (June 27, 2011 at 2:18 AM)

plihn ibubapa yg trbaik,.sy redha je dgn plhn diorg,insyallah terbaek,.hehe,.

Mr Rileks (June 27, 2011 at 3:31 AM)

xde pun komen sy bro? x terbaek kot.. hahaha...

zarulfarhana (June 27, 2011 at 8:10 AM)

cm na pon pilihan mak ayh trbaik gak..lam family saya, abg ngan kak kawin smua pilihan family...kekal ja..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...