Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Sepatutnya Blogger Lelaki Lagi Famous.. Pendapat Anda?

Lelaki Vs Perempuan


Assalamualaikum...

Ok la kawan2.... Hari ini nak kongsikan beberapa kepeningan saya terhadap dunia Blogger ni...
heheheee...

Kenapa Blogger Perempua Lagi Famous Daripada Lelaki

Ok, tajuk kat atas tu la antara kepeningan saya yang bermain dikepala saya ni...
Pelikkan... kalau kita tengok statistik antara lelaki dan perempuan....

Dah tentu Blogger perempuan lebih ramai betul x??
Dan apa sepatutnya yang berlaku?? Perempuan mestilah mecari lelaki... Nak tahu cerita terkini pasal lelaki2 masa kini betul x?

Tetapi apa yang kita tengok... Personal Blog untuk Blogger Lelaki Malaysia ni macam agak tak menyerlah kot...
Dan kebanyakan blogger lelaki akan lari konsep.. pada awalnya nak buat cerita pasal diri sendiri... Tapi akibat kurang laku... bertukar kepada blog yang menceritakan tentang isu semasa... Gadjet dan sebagainya.. Maksud saya lari la daripada nak buat blog pasal diri sendiri...

Korang perasan x? Da tentu la korang perasankan..
Mustahil la xperasan... Sekarang kalau tengok ramai giler personal Blogger perempuan yang famous...
Contoh??
Korang da memang sedia maklum... kalau tak tahu tengok bloglist otai Blogger kat bawah tu..

Ok lelaki.... kita lelaki kena kerja lebih la kot kalau nak maju ke depan...
Korang tengok Blogger lelaki yang famous.. memang akan kerap post entry...
Supaya jadi lebih disukai pembaca....Beribu2 visitor sehari... Itu lah caranya...

Kalau perempuan...
Seminggu sekali pon boleh Famous kot..hahaha :)
Ok la... da panjang sangat da ni... karang muntah lak korang baca aku berleter ni...hehehe :)

Ok... semua Blogger... jom kita push ramai2..hehee
Kekalkan Pelawat Anda
Dan Jangan Susahkan Pelawat Anda

korang ada pendapat?? isi2 la pendapat korang kat ruangan comment k :)

Gambar saya ambil dari GOOGLE



aku de segmen baru :)  
  1. Kumpul tag line maharaja lawak SINI
  2. Blog pilihan Nizam Ijam SINI


7 Comments to “Sepatutnya Blogger Lelaki Lagi Famous.. Pendapat Anda?”

Jer ... (June 22, 2011 at 10:59 PM)

silap taip . malam tu malas :D

Jer ... (June 22, 2011 at 10:59 PM)

blog ijam dah lebih cepat open dan tak berat . haha . blogger laki malam wat entry la ijam . awek rajin .haha , good job , blog lebih smart dah kemas :D

NuSaNa NoSa 91 (June 22, 2011 at 11:40 PM)

tapi.. ramai je blogger lelaki famous?? ^_^

Pacifista-X (June 23, 2011 at 12:11 AM)

kalau suri rumah tu 24 jam pun boleh mengadap depan komputer...

Arissha Sofea (June 23, 2011 at 1:36 AM)

aah..blog ni dah tak berat dan semakin cantik..

sobri yaacob (June 23, 2011 at 3:44 AM)

ye la..blog prempuan kan byak cte personal..
kalu laki nak 2lis apa la sangat....
post pun.benda yg dia minat dan isu smasa..he..he.

zarulfarhana (June 23, 2011 at 6:24 AM)

xkira la mana femes pon..jnji bka ja nmpk mnarik..
eehhh...sng lak bka blog nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...