Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Posisi Iklan Nuffnang Yang Terbaik Di Blog


Assalamualaikum....

Ramai yang bertanya macam mana boleh dapat BE...
Rasanya banyak dah tips blog lain buat untuk dapatkan BE...
Dan kebanyakannya betul....

Korang mesti berstatus Glitterati... 
Apa tu?? Senang jer...
Korang pasang iklan Nufnang jer...jangan iklan lain..hu2
Terutama syarikat periklanan yang memjadi pesaing kepada Nuffnang..

Korang kena Maintain Traffik dan selalu hantar tiket ke Nuffnang...

Ok...aku nak cerita tentang posisi...
kat mana yang sebagusnya posisi untuk korang dapat BE...
Nuffnang kata, syarikat akan beriklan ditempat anda kalau betul posisi iklannya...

Leaderboard....

Letakkan iklan Leaderboard di atas sekali.....
Sorry sebab waktu ni...iklan tu tak muncul :)

Skyscraper


Korang kena letakkan dibahagian atas sekali....

Large Rectangle

Iklan ini mestilah berada betul2 dibawah post pertama korang...
Cari tutorialnya kat GOOGLE...
mesti ada...

Kalau saya berkesempatan...saya akan buat tutorialnya :)

Ok...bila korang da berjaya letakkan iklan diatas di posisi yang betul...
Korang terus hantar tiket ke Nuffnang..
Tanya diorang...betul tak posisi yang korang isi tu...

Diorang mesti tolong punya :)
ok...
InshaAllah...Ada rezeki...korang boleh dapat BE daripada Nuffnang :)

Semoga berjaya dan Happy Blogging :)

p/s: siapa2 yang belum berdaftar dengan Nuffnang tu...
kat sini k :)


12 Comments to “Posisi Iklan Nuffnang Yang Terbaik Di Blog”

BeaN MorENo (July 3, 2011 at 4:41 AM)

hm bro maklumat yang best...anyway nak BE tak perlu status gliteratti pun..just content dan kedudukan ads je hehe apa2pun suka baca

Afiq Ryunosuke (July 3, 2011 at 4:44 AM)

^_^ bro izam....
terima kasih share....
kalau tk diorang still tk paham kat area mane nk ltak nuffnang tu....

Umedia Network (July 3, 2011 at 5:30 AM)

Wah!!! Baru tau ni. Tq bro. Nice info. :)

bobiedanbad (July 3, 2011 at 5:32 AM)

dah letak lama dulu...hasilnya? ble dh d tuai.

Nizam Ijam (July 3, 2011 at 5:37 AM)

@bobiedanbad

berpeluang cerah untuk dapat BE :)

zarulfarhana (July 3, 2011 at 5:57 AM)

penting ka...

Munira nabila (July 3, 2011 at 6:25 AM)

abg ijam..nk hantar tiket tu cmne?..sorry tya..sy xtahu la..bru nuffnang

cik oren (July 3, 2011 at 9:16 AM)

wah!! nice info :)
maceh,abg ijam..hehe..
tp yana xreti un nak wt cmni..haha..
xpena dpt BE un.. (=

Khair dan Nur Liyana (July 3, 2011 at 9:25 AM)

caya lah bro..thanks 4 da info..bro mmg best..huhu..=)

ZIPPO MILLER (July 3, 2011 at 11:50 AM)

ini dusta dusta...kih kih kih..jangan marah bro...gurau2 di pagi hari

sha my heart (July 5, 2011 at 10:05 AM)

oo, mcm tu ya..

Anif Abdullah @Mr AA (July 5, 2011 at 11:40 AM)

aku main letak je, haha
tq ijam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...