Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam

Nizam Ijam Jr
Assalamualaikum...

Saya sudah pun menukar domain yang baru...
http://www.nizamijam.com/

Jadi semua bloglist saya pun telah hilang dan tak dapat dicari...
Jadi saya membuat satu tempat khas untuk disikan blog2 yang nak diletakkan sebagai bloglist nizam ijam...

Terbuka kepada semua..

Syarat2 senang giler:-

  1. Buat 1 entry yang bertajuk - Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam
  2. Letakkan banner diatas dan link kan kesini..
  3. letakkan blog http://www.nizamijam.com/ kedalam bloglist blog anda..
  4. Tag kawan2 
  5. Tinggalkan URL kat comment...
Senang kan...
Korang akan di letakkan dalam bloglist http://www.nizamijam.com/
dan korang juga akan diletakkan kiri dan kanan SINI
dua bloglist korang dapat..
apa ag..jom join :) hehe

kat ruangan bloglist ni pon kalau korang nak letakkan iklan anda semua pon boleh...
Free jer....
ok :)

Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam


19 Comments to “Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam”

Nurainaa Sofia Nurazizul (July 5, 2011 at 1:45 AM)

sudah join!

http://sofeabilarindu.blogspot.com/2011/07/segmen-mudah-jom-join-bloglist-nizam.html

Nurainaa Sofia Nurazizul (July 5, 2011 at 1:51 AM)

eh. your link dekat http://uumnews.blogspot.com/ tak tukar lagi. better bgtau admin die, hehe.

p/s:dah tak ingat camne nak tinggal link kat cmment. link entry tu pun dh takleh nak view. :D

~lieya~ (July 5, 2011 at 5:12 AM)

cik lieya join!!hee..

http://storymorryinlife.blogspot.com/2011/07/segmen-mudah-jom-join-bloglist-nizam.html

sharifah sakinah (July 5, 2011 at 6:50 AM)

salam..hai en ijam nie...sudah upgrade die punye blog. yer......tahniah2....hehe

http://sesudahmalam.blogspot.com/2011/07/segmen-mudah-jom-join-blog-ijam-nizam.html

zarulfarhana (July 5, 2011 at 7:14 AM)

join ya

http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/07/segmen-mudah-jom-join-bloglist-nizam.html

Tea (July 5, 2011 at 7:36 AM)

jap iklan sebentar.

thanks gtau pasal pertukaran domain tu. kalau x, mmg hilang jejak. :)

cik pip (July 5, 2011 at 8:19 AM)

nak join nak join..:)

http://sepitsini.blogspot.com/2011/07/segmen-mudah-jom-join-bloglist-nizam.html

Syarifah Ashikin (July 5, 2011 at 8:31 AM)

http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/07/segmen-mudah-jom-join-bloglist-nizam.html

josrevalution (July 5, 2011 at 7:24 PM)

salam perkenalan...aku sudah pun folo u blog..n bloglistkan blog anda d my blog..kalo sudi folo lah balik n bloglistkan my blog juga yer..tips mengelak mudah dahaga dan kelaparan di waktu puasa

SuzaDin (July 5, 2011 at 8:17 PM)

sy join yer hehehe

http://suzajudin92.blogspot.com/2011/07/segmen-mudah-jom-join-bloglist-nizam.html

si cantik sally (July 5, 2011 at 8:40 PM)

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/07/mud-join-segmen-sampai-muntah.html

da join heeeeee..

puanbee (July 5, 2011 at 9:25 PM)

tak de bloglist hehe

maya anis (July 5, 2011 at 9:41 PM)

http://septgurlz.blogspot.com/2011/07/segmen-mudah-jom-join-bloglist-nizam.html
amek nizam hahaha...

Afiq Ryunosuke (July 5, 2011 at 11:12 PM)

http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/segmen-mudah-jom-join-bloglist-nizam.html

pakcik join le~~ :)

Lulu Caldina (July 6, 2011 at 12:42 AM)

lulu dah join :)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/segmen-mudah-jom-join-bloglist-nizam.html

h[a]ni$ (July 6, 2011 at 4:47 AM)

join!! salam perkenalan semua...

http://hanisjoe.blogspot.com/2011/07/segmen-mudah-jom-join-bloglist-nizam.html

NadiRah (July 6, 2011 at 6:41 AM)

join..

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/07/segmen-mudah-jom-join-bloglist-nizam.html

Dzarief Zuhdi (July 6, 2011 at 7:02 AM)

http://zuhdifreak.blogspot.com/2011/07/segmen-mudah-jom-join-bloglist-nizam.html

Salam bro.. aku join gak .. Itik kuning paksa aku..hehe

n-ya (July 6, 2011 at 7:30 AM)

sy da btolkan bloglist.thanks gtau.tapi sy blm smpat nak join...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...