Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Kesan Letak Video Nyanyi Kat 1 Tube or You Tube

Kesan Letak Video Nyanyi Kat 1 Tube or You Tube






Assalamualaikum...
Kesan Letak Video Nyanyi Kat 1 Tube or You Tube
Hehehee...
Nizam ni..mentang2 baru post nyanyi...nak poyo2 lak...

Tapi apa salahnya...
Sekurang2nya ade gak kenangan kan...
hehehe

Tapi ade kesan yang kadang kiter boleh terima...
Kadang2 Kita x leh terima...
Ramai yang suka nyanyi...Dan ramai juga yang x pandai nyanyi tapi nak nyanyi...
Macam aku, xtahu nyanyi...sebok jer nak nyanyi...haha

Jadi saper yang berani letak video..berani r tadah telinga untuk kena komen...
Kalau x berani...Jangan r gatal tangan nak post...hehe


Setakat aku post dalam 1 tube video aku nyanyi...
Alhamdulillah...semua bagi komen positif...
Ade yang negatif tu...
Xde r teruk sangat....

Dan ade jugakang request beberapa lagu....
Kalau ade minus one...
Aku x kisah...boleh jer tolong nyanyi kan...
Tapi kalau aku xleh bawak lagu tu...
Aku x leh la nak tolong k...
Nanti memalukan diri lak..sebab sumbang..hehe

Ade yang request lagu Nera...
Lagu baru dia tu...
Aku dah test nyanyi...
Dua tiga kali...Tapi macam sumbang....hehehe
Yer r...lagu tu perempuan kot...aku ni laki2..hehe
Nanti bila ade masa...aku test lagi....
Kalau boleh bawak baru post la k..hehe...
Kalu x boleh...sorry banyak2..hehe :)

Jadi bila nak post sesuatu video tu...kena r hati2 k..hehe
Nanti kena tembak...hik2

Oh video aku tu kat SINI (Open New Tab)


29 Comments to “Kesan Letak Video Nyanyi Kat 1 Tube or You Tube”

erleena (October 13, 2011 at 7:31 PM)

lahhh hingat ape tadiii haha

hamboi da jd artis da dyee

yusuflaili (October 13, 2011 at 8:04 PM)

Salam;
yelah..ingatkan ada blog kena spam ke apa ke mcm2 lagi..aku hanya boleh nyanyi masa buai anak tidur(tolong bini je).

aimi (October 13, 2011 at 8:05 PM)

wah... nk jd artis pula ke :P

eliyaezlinalias (October 13, 2011 at 9:11 PM)

hohoho bertambah femes la pasni
leh geng ngn ana rafali neh
hehehe

miratun madihah (October 13, 2011 at 9:23 PM)

wahh bakal retis ni,hehe.

sedap sore,jum karok!

maya anis (October 13, 2011 at 9:25 PM)

hye pnyyi baru :P

ADAM FIKRI (October 13, 2011 at 9:25 PM)

wah..lepas ni semua orang dok bluetooth plak la bro nizam punya lagu..hahaha ^^

azrijohan (October 13, 2011 at 10:06 PM)

wahhh,ni yang kena tengok nie...retis baru

SpeakerSekolah (October 13, 2011 at 10:10 PM)

Cer test lgu erti hari ini..

Afzainizam (October 14, 2011 at 12:57 AM)

Sekarang ramai yang dah jadi artis melalui You tube tau... kalau nak cepat glamor masuk lerr

Jom Terjah entry terbaru ??
tip cara mudah bersihkan seat kereta

saya cello191 (October 14, 2011 at 3:16 AM)

berani buat..berani terima feedback..

pape pon..good to try something new..^^

LadyBird (October 14, 2011 at 6:09 AM)

xpe.. hide semua komen :P

zool (October 14, 2011 at 7:31 AM)

ala cuba je.. tak kisahlah.. kalau kena kutuk...
artis hebat pun kena kutuk lag

Ana Farhana (October 14, 2011 at 7:40 AM)

sedap la tuu suara ehhh.. hehe

josrevalution (October 14, 2011 at 9:11 AM)

gua jarang lah upload2 video ni.huhu

Mya (October 14, 2011 at 9:18 AM)

aww lepas ni jd artis indie and vloggers lah pulak ye =p

rozeeta rashid (October 14, 2011 at 9:22 AM)

lagu pergi versi nizam ijam dah ada utk didownload buat ringtone. hehe.

Pendamba Mawar (October 14, 2011 at 11:02 AM)

da fames jangan lupa PM hahaha

Gen2Merah (October 14, 2011 at 12:38 PM)

ehehehe.. semoga berjaya Nizam..

Cik Kasih (October 14, 2011 at 3:22 PM)

ijam nyanyi ar lagi..hri tu ijam nynyi best pe..:)

Afiq Ryunosuke (October 14, 2011 at 4:27 PM)

bukan tadah mata ke pasal nnt menangis time baca komen yg terlampau membina....
^.^
http://asakurakinosuke.blogspot.com/

Ungu Violet (October 14, 2011 at 8:09 PM)

wah...sya ade kawan retis laa...hihih

yen(toka ziizokukuto) (October 14, 2011 at 11:05 PM)

huhuh,,pasni top lah kan,,,kena fllow cepat2 ni hheh

Mya (October 15, 2011 at 11:05 AM)

aww baru pasan ada label vlog! =p

cik ika (October 15, 2011 at 11:12 AM)

jd femes a pasni

EJA (October 15, 2011 at 10:21 PM)

wah kena ada keberanian nak buat mcm tu..hehehe salam ziarah dah follow jgn lupa follow balik..apa pendapat awak tentang entry ni??

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/10/sms-seram-ni-dari-agen-syaitan.html

Syairani Tarmizi (October 16, 2011 at 7:19 AM)

hee..best je nizam nyanyi. *peace :D

myezatul aQma (October 16, 2011 at 8:18 AM)

haaa..lama tak dtg sini jenguk2..
wah dah jadi penyanyi sekarg..

Elie Lily (October 18, 2011 at 7:49 PM)

peh! jadi artis? nak signnn! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...