Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Lepak Di Leko-Leko....

Lepak Di Leko-Leko....


Kredit ade kat gambar tu :D




Assalamualaikum....
Lepak Di Leko-Leko....
Wah...
Ni antara usahan keropok lekor yang berjaya nie...

Ade banyak pilihan....
Sampai pening dan x tahu nak makan aper...
Tapi yang penting dia adalah keropok lekor....

Ok...
Kalau korang nak tahu...
Leko-leko ni mengunakan keropok Terengganu....
Dah nama keropok Terengganu kan....
Orang kat Malaysia ni semua pergi ke Terengganu nak makan keropok dari sana....
Dah tentu la keropok dia best giler...hehe



Jadi cakap banyak x guna....
Sembang lebat takde makna...
Nak makan...
Pi rasa sendiri yer...

Kalau korang duduk kat area Kedah....
Dia ade bukak kat Jitra Mall....
So... pandai2 la cari yer..hehe :D

Ni yang aku makan..haha


21 Comments to “Lepak Di Leko-Leko....”

fiq. (October 16, 2011 at 6:45 PM)

wou, first time tahu ni, apa flavour dia yg wat nizam ijam pening tuh?

AyiLarimA (October 16, 2011 at 8:26 PM)

Assalamualaikum, Mira dtg ni..
Ingt lagi x dekat Mira?
Msti igt.. :)

Nampak sedap je kropok lekor ni..
Nanti blnja Mira, bole? hehe..

*Insan yg sedang diuji Allah SWT.

saya cello191 (October 16, 2011 at 10:05 PM)

lama xmakan keropok lekor~~

SpeakerSekolah (October 16, 2011 at 10:11 PM)

Sikitnye..mane puas banyak tu..XDD

SpeakerSekolah (October 16, 2011 at 10:11 PM)

Sikitnye..mane puas banyak tu..XDD

msredcheesecake (October 16, 2011 at 10:57 PM)

kalau makan panas2 memang layan....terliur dah...

NasZ (October 16, 2011 at 11:37 PM)

sedap tu. nak gak.

MOHD NASER.com

Lia Irdelia (October 16, 2011 at 11:41 PM)

wah,,,
sedapnyer...
hhuu,,
saya peminat kopok lekor..
huhu

Pendamba Mawar (October 17, 2011 at 1:04 AM)

da bosan makan kepok leko oiiii

yusuflaili (October 17, 2011 at 1:08 AM)

Salam;
kat sarawak ada juga buat keropok lekor ni...tapi kureng sedap,tak leh lawan lekor kat sana...

Cik Kasih (October 17, 2011 at 1:09 AM)

la..ijam dh beli ke?jom kongsi..ahaha
p/s: bangga nye sy jadik org trganu..huhu

josrevalution (October 17, 2011 at 1:43 AM)

jauh ni bro..huhu..

Ms Ef Abas (October 17, 2011 at 2:23 AM)

suka kopok leko losong...

WAHIDA ALIAS (October 17, 2011 at 2:31 AM)

peberet ni...hehe

zool (October 17, 2011 at 3:56 AM)

macam ada perasan kat TESCO Melaka...
tapi tak try

rozeeta rashid (October 17, 2011 at 6:01 AM)

wah sempoi ada flavour black pepper bagai. sedap lah pulak. time hujan2 ni dapat makan memang syiok! hehe

meesegera (October 17, 2011 at 7:17 AM)

wallaweiii...sdapnye.....

Mya (October 17, 2011 at 8:47 AM)

amboi ada cheesy blackpepper bagai kagummm! kopok ganu mg sedap! hee

Afzainizam (October 17, 2011 at 9:14 AM)

Ohhhh bagus idea cam ni punya bisnes yerr... selalu makan kentang goreng tapi keropok leko ganu pung doh komersial lah.... good idea bisnes


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
jamming show Volume 10

Eyda Syahida (October 17, 2011 at 10:22 AM)

tak pegi leko-leko pon.. pegi losong jep.. kadang2 pg yg dekat ngn umah jep.. hikks! :p

Nurainaa Sofia Nurazizul (October 18, 2011 at 1:47 AM)

uhh. kat belah mane ey? sy kalau g jitra mall, mesti rembat cheesecake dulu. kat bakery bwah tu. hehe ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...