Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Best Ke Blogging nie?

Best Ke Blogging nie?






Assalamualaikum...
Best Ke Blogging nie?
Best ker??
X best ker??
Hape ke best nya??

Aper2 jer r...hahaha

Tapi yang penting bila berblog nie...
Korang kena konsisten....
Jangan kejap ade...kejap x de....



Ramai yang berangan nak jadi blogger yang berjaya....
Tapi usaha hanya separuh jalan....

Berblogging ni senang...
Tempat ko nak luah pendapat boleh...
Tempat korang nak kongsi maklumat.....
Tempat korang nak kongsi pengalaman.....
Temat mencari kenalan...
Tempat nak cari jodoh pon boleh...
Tempat nak cari duit pon boleh...

Semua boleh...
So aper yang nak rungsingkan....
Kalau orang tanya aku...
Best ker main blog??
Best ker Berblog ni???

Jawapan aku senang jer...
Mesti r BEST GILER!!..hehe


28 Comments to “Best Ke Blogging nie?”

gempak (October 17, 2011 at 11:39 PM)

sokong sokong...
memang best.hahaha

Pendamba Mawar (October 17, 2011 at 11:44 PM)

apa tu best?haahha.:P

Finaz Jaafar (October 18, 2011 at 12:24 AM)

BEST LA BLOG SEBAB MACAM-MACAM BOLE DAPAT AND YANG PENTING DAPAT BANYAK INFO PASTU DAPAT UBAH DIRI NI DARI SEGI PENULISAN

SpeakerSekolah (October 18, 2011 at 12:42 AM)

best gilerrr2 ahh...XDDD

Rosalia (October 18, 2011 at 1:02 AM)

hahah.best kot berblog :) satu entry satu hari cukupla kan.

Cik Kasih (October 18, 2011 at 1:11 AM)

eh2..simple jerk entry..huhu
tp best la kot..sbb tu cik brblogging..hik3

CIK CHIPSMORE (October 18, 2011 at 1:43 AM)

urrm???blog nie kalau time bosan best laa..leh letak cerita2 dlm niee..ok2 ader yg lagi best sebb leh join contens tok dpt hadiah..kalau xdpt hadiah pown xper jnji hapyy..hehehe..
ok aye ader join contens n hadiah lumayah kalau dipilih sebagai pemenang..hehe..jom la join..sebab aye dah tag blog kamu dlm contens nie..hehehe meh klik sini..

http://waneey89.blogspot.com/2011/10/contest-daniel-adie-sispa.html

yusuflaili (October 18, 2011 at 2:33 AM)

Salam;
best kalau dapat layan sepenuh masa..tak best kalau selalu ditinggal kerana tugas..mcm aku selalu sangat kerja kat luar bali perjabat terus buat report...

Miss Purple Ungu (October 18, 2011 at 2:56 AM)

mmg best berblogging ni
sambil tambah ilmu boleh tambah kawan skali
tapi jgn tambah bf/gf plak ye hehehe :)

josrevalution (October 18, 2011 at 3:06 AM)

perrgghh..besttt..gilerrrhhh...tu pasal gua dah bina 4 blog!..hahah

Cinderella (October 18, 2011 at 3:24 AM)

waaa best sampai giler yer

Cik Rose Cute (October 18, 2011 at 3:57 AM)

best jugak...kadang2 idea tak ada...hihihi

saya cello191 (October 18, 2011 at 5:02 AM)

best giler..
tempat utk luah rasa..share or apa2 je la..^^

speak on mind (October 18, 2011 at 7:16 AM)

memang best. Tak boleh jadi blogger yang success pun tak apa yang penting this is the best place untuk katakan apa yang ada dalam hati! :-)

rozeeta rashid (October 18, 2011 at 9:05 AM)

best la jugak. hehe. tak semestinya kena update hari2 tapi kena konsisten la.

the::bored::sha (October 18, 2011 at 9:32 AM)

best ..tp kene rajin update blog. kak sya lately baru nk rajin balik...huhuhu

Mya (October 18, 2011 at 9:34 AM)

dimana ada kemahuan, disitu ada highway! ops =p

aimi (October 18, 2011 at 10:16 AM)

blogging is the best in my life =D

msredcheesecake (October 18, 2011 at 3:12 PM)

Best blogging ni... Msred suka membaca.... Berkawan....

eliyaezlinalias (October 18, 2011 at 4:59 PM)

kalo blogger terer cam nizam ni besh la kannn
cam akak neh, blogger syiok sendirik jek...
janji ada tmt nak merapu raban..hohoho

eliyaezlinalias (October 18, 2011 at 4:59 PM)

kalo blogger terer cam nizam ni besh la kannn
cam akak neh, blogger syiok sendirik jek...
janji ada tmt nak merapu raban..hohoho

alongxp (October 19, 2011 at 4:20 AM)

aku pnah gak fed up nk bukak blog,tp last2 bukak gak,cam addict lak ngan blogging... xsnang duduk kalau xupdate blog...

atiqa aris (October 19, 2011 at 4:32 AM)

betol la.sy xkonsisten jap ade,jap xde.cuti pnjang baru ade je..da naek sem madang xde...je.haha

LadyBird (October 19, 2011 at 5:50 AM)

bg lady best.. sebab.. tempat terapi diri.. dan tempat tuk latih skill menulis.. dan simpan ilmu2 berguna.. macam buku nota lah.. kdg2 jd tempat luah perasaan..

PeRmAtA bIrU (October 22, 2011 at 6:46 AM)

betul tu... sangat setuju.. tapi masa selalu mencemburui saya...

aimie amalina (October 24, 2011 at 1:14 AM)

besss la jugk smp masuk dlm mimpi kot
hahahaha

Afzainizam (October 25, 2011 at 9:49 AM)

yang penting sampai masej dapat ilmu dapat kawan

Maaf lama tak ziarah kamu semua.. Minggu lepas out station lerr...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cari kereta terpakai proton perodua

Ieja (November 13, 2011 at 8:34 PM)

best kalau ada yang sudi membaca..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...