Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Bukan Aku Di Majalah Itu...

Bukan Aku Di Majalah Itu...






Assalamualaikum.....
Aku tertarik dengan entry kawan blogger kita kat SINI....
Dia tanya...
Aku ker yang ada dalam blog ni??
So...
Aku pon nak menjawab la nie...hehe



Aku ni mana la layak nak tersumbat dalam majalah nie....
Dah tentu la bukan aku yang ade dalam buku tu....
Dengan blog yang setahun jagung ni....
Macam mustahil jer nak tumpang sekaki dalam majalah nie....

Oh..lupa...gambar mana yer..
Ni r gambarnya...
Orang dalam gambar nie...
Dah tentulah bukan aku..hehe


Ok...dah terjawab la yer ddengan entry poyo nie..hahaha
Kepada blogger2 lain yang telah berjaya ade dalam majalah tu...
Tahniah aku ucapkan....

Aku percaya...setiap blogger ade rezeki masing2...
:)
Apa pon yang penting happy blogging :)


22 Comments to “Bukan Aku Di Majalah Itu...”

hawiz (November 1, 2011 at 4:13 AM)

hehe..xper2...kalo ade tahniah..kalo xde..try lgi bro...=)

saya cello191 (November 1, 2011 at 5:31 AM)

pelanduk dua serupa la tu..
hihi~~

BHAIHAQI COOL (November 1, 2011 at 5:39 AM)

yaa~~ Happy Blogging .. :D

NasZ (November 1, 2011 at 5:56 AM)

owh..camtu citenya. buka Nizam Ijam ek? hehehe.

SpeakerSekolah (November 1, 2011 at 6:15 AM)

Hakhakhak...serius muke nak sme,tpi bukan bju hjau,yg bju htam tu,entry sapa la tu..huhuhu..

nasha sanza (November 1, 2011 at 6:45 AM)

kalo ada apa salahnya..

msredcheesecake (November 1, 2011 at 7:00 AM)

msred pun tau ni bukan dia... hheee

maya anis (November 1, 2011 at 8:20 AM)

:)

Afzainizam (November 1, 2011 at 8:51 AM)

EEEMMMM pelandok 2 serupa kottt... tapi sekali pandang gaya macam ye...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing crome sportrim

PeJuAnG CinTa (November 1, 2011 at 5:26 PM)

tgok saiz pon dah tau.. hahahahah :lari

yusuflaili (November 1, 2011 at 6:18 PM)

Salam;
sebijik macam ijam tambah lagi dengan cermin mata..

cik wanie Lovela (CWL) (November 1, 2011 at 6:44 PM)

cover dia celena gomez ke

aimie amalina (November 1, 2011 at 6:46 PM)

aik
bukan ke
kekekeke =p

erleena (November 1, 2011 at 9:21 PM)

haha femes la nizam kalo gitu ! haha

ILA HonEyBuNNy (November 1, 2011 at 11:34 PM)

lau x..jadi retis la...ekkekkeke

Izzuddin Fauzi (November 2, 2011 at 4:50 AM)

Hahaha... Ahcunnya.... :P

Elie Lily (November 2, 2011 at 8:50 AM)

baru nk mintak sign! hahah

eliyaezlinalias (November 2, 2011 at 5:33 PM)

hepi blogging to u toooo!

rozeeta rashid (November 2, 2011 at 6:50 PM)

nizam ijam yang famous. hehe

josrevalution (November 2, 2011 at 9:24 PM)

sekali pandang mcm tp kalo dah 2 ke 3 kali bkn pulak..huhu..sabr ye ijam.. :)

Daddylicious (November 2, 2011 at 9:49 PM)

apasalahnya kalau serupa..hehe

Ct Aja (November 3, 2011 at 12:32 AM)

kembar...hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...