Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Nuffnang Blog Awards, Here I Come



Setelah aku menerima emel dari Nuffnang untuk memberi sokongan untuk event Nuffnang Asia-Fasific Blog Awards 2011 nie...

Apa Tu Nuffnang Asia-Fasific Blog Awards 2011 nie...?

Come 16 December 2011, 500 bloggers from around the Asia-Pacific region will flock to Kuala Lumpur, Malaysia for the Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 in Putrajaya Marriott. The Awards aims to not only honour the region's best bloggers, but also to bring together blogger communities from across Asia-Pacific. The Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards is brought to you by Volkswagen Malaysia and Putrajaya Marriott.



Tiga Sebab kenapa aku nak ke event nie...


  1. Ni antara peluang terbaik yang aku ade untuk membina hubungan baik dengan pihak Nuffnang... Jadi peluang ni memang sangat wajar untuk aku rebutkan...
  2. Aku antara blogger yang hanya menyiarkan iklan daripada Nuffnang saja kat blog aku.... Tiada syarikat periklanan lain yang bertapak kat blog aku kecuali Nuffnang...
  3. Aku sangat berminat untuk berjumpa blogger2 yang aktif kat Asia Fasifik ni....Dah tentu suasananya berbeza berbanding event lain... Dunia blogger ni memerlukan ramai rakan... Sebab itu rangkaian adalah satu perkara yang amat penting untuk sesama blogger :)
Kepada rakan2 blogger yang lain kalau berminat... boleh r rujuk di SINI.... (Open New Tab)


21 Comments to “Nuffnang Blog Awards, Here I Come”

Siti Nurazlinda (October 30, 2011 at 11:43 PM)

wahh ~ good luck ya !

SpeakerSekolah (October 31, 2011 at 12:35 AM)

Pehh..untng gler..jeles2..huhu

erleena (October 31, 2011 at 1:01 AM)

dapat emel die , tp cm bese kminatan tu tak sngt ngee~

Hanih Borhan (October 31, 2011 at 1:17 AM)

all the besh!... :D

Terbang Bersamaku (October 31, 2011 at 1:17 AM)

wah..mesti best event nie..good luck ye..=)

Syairani Tarmizi (October 31, 2011 at 1:27 AM)

Oh yeah! Nanti blh la jumpa Nizam.hiks :p

ADAM FIKRI (October 31, 2011 at 1:27 AM)

ini contest ke event himpunan blogger?

cik wanie Lovela (CWL) (October 31, 2011 at 2:44 AM)

gudluck ensem

josrevalution (October 31, 2011 at 3:44 AM)

semoga nuffnang syg lah ijam ni..hehe..n god luck,,:)

aimie amalina (October 31, 2011 at 5:36 AM)

okeeeehhh!
hehehehee

PeJuAnG CinTa (October 31, 2011 at 6:54 AM)

wow.. dapat selection ea ??? untung lah ~

the::bored::sha (October 31, 2011 at 7:33 AM)

cayalah! asya lom uat lg psl event ni...ok gud luck!

the::bored::sha (October 31, 2011 at 7:33 AM)

cayalah! asya lom uat lg psl event ni...ok gud luck!

afzainizam (October 31, 2011 at 11:40 AM)

Uihhh hebatnya ko ni.... Nuff punya selection... good luck bro..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Cara Post mortem ayam dan lain2 burung

rozeeta rashid (October 31, 2011 at 5:18 PM)

all d best to you! =)

dhiera (October 31, 2011 at 6:22 PM)

nanti boleh la share kemeriahan event ni~

Mya (October 31, 2011 at 8:25 PM)

wowww macam best aje kalau dapat join kan? bolehlah kenal2 dan posing2 hee. anyway saya ada tag awak. sudi2lah menjawab ye untuk memeriahkan suasana majlis =p

http://sweettedy.blogspot.com/2011/10/kena-tag-okay-fine.html

Pen MErah (October 31, 2011 at 10:52 PM)

gudluck ehhh

Pen MErah (October 31, 2011 at 10:52 PM)

gudluck ehhh

yusuflaili (November 1, 2011 at 1:11 AM)

salam,
Akupun terima juga mesej dari nuffnang ni..tapi aku tak ikut..kerana tak layak rasanya.

Ct Aja (November 1, 2011 at 2:35 AM)

yuhuuuuuuu beruntungnya..nti jgn lupa letak gmbar nya ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...