Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Header Baru Nizam Ijam...

Header Baru Nizam Ijam...






Assalamualaikum..
Aku tahu ramai nak tunggu entry raya Haji aku kat Perak...
Dan ramai jugak yang salah anggap kata aku bukan Perak...
Aku orang Johor..hehe

Ok..Entry aku lepak kat Perak nanti aku akan cerita...
Tapi hari ni aku nak cter aku baru jer dapat idea nak buat header...
Header yang sebelum ni macam kurang jer..hehehe
Jadi aku buat r yang baru tadi...

So apa komen korang??hu2 :D


27 Comments to “Header Baru Nizam Ijam...”

NURUL ASHIKIN (November 10, 2011 at 12:16 AM)

awat kala hitam ceq~ errrr ok jugak header ni

cik ika (November 10, 2011 at 12:30 AM)

smart la bro..hee~~

yusuflaili (November 10, 2011 at 12:30 AM)

Salam;
baru nampah wajah,..pasal header baru tu ok nampak serasi dgn mood blog dan tuannya terutamanya warna hitam sesuai dgn penampilan blog ni.

SpeakerSekolah (November 10, 2011 at 12:32 AM)

Mulut kasi muncung skit..bru cun..haha..header yg ni kurng beraura la..

josrevalution (November 10, 2011 at 2:10 AM)

menarik header tu ijam.. :)...

tunz (November 10, 2011 at 2:22 AM)

look nice....mantoppp gitu...

PeJuAnG CinTa (November 10, 2011 at 4:42 AM)

design ok dah.. cume curve tu kalao kasi lagi licin n halus.. mesti mantap

*ade gaye pengkritik tetap x ?? hahahaha

ILA HonEyBuNNy (November 10, 2011 at 6:06 AM)

ok header baru tu....

semmmpoiii....;-)

Scarlett O'Hara (November 10, 2011 at 6:11 AM)

cantiklah header baru ni.Suka!

?CiK DuYuNG [Ca]? (November 10, 2011 at 6:45 AM)

muka kasi ganas lagi..haha...

Saiazuan (November 10, 2011 at 6:59 AM)

hmm cool header bro :)

rozeeta rashid (November 10, 2011 at 7:48 AM)

wah sempoi header! tapi baju tu kalau kaler bukan hitam ok lagi kot. ni sama dengan background. hehe.

GaRy™ (November 10, 2011 at 7:56 AM)

S.T.Y.L.O =)

erleena (November 10, 2011 at 8:52 AM)

not bad :)

Popoi (November 10, 2011 at 8:57 AM)

smart!

msredcheesecake (November 10, 2011 at 9:39 AM)

Simple n nice... I like...

Zik (November 10, 2011 at 10:25 AM)

cantik sangat dah nih bro...

Afzainizam (November 10, 2011 at 11:39 AM)

kali ni mmg nampak lain dari dulu.... mmg cantik dan simple menarikkkk betol beb...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy tinted film headlamp rr taillamp

shaharil (November 10, 2011 at 4:56 PM)

simple.cool.

eliyaezlinalias (November 10, 2011 at 5:18 PM)

rajin nyer tukar header..
cer create header utk akak neh plak
hikshiks

Noratisa Nasir (November 10, 2011 at 7:49 PM)

sy pon header baru jgak!
curve tu bagi licin sket baru nmpak lgi smart.
heeee

Ct Aja (November 11, 2011 at 12:35 AM)

cool...........ok jek..

Mya (November 11, 2011 at 9:28 AM)

wiwittttt header baruuu =)

Benrauf (November 11, 2011 at 11:15 AM)

Semoga dengan header baru makin bersemangat berblogging dengan entri2 yang bermanfaat.

yen(toka ziizokukuto) (November 11, 2011 at 10:38 PM)

cool header ni,,,simple but smart

topijerami90 (November 13, 2011 at 7:23 AM)

smart bro

beluncas ^.^ (November 15, 2011 at 9:44 AM)

semat siakkk header .. lama seyhhhhh ta lepakk sini ... rinduu ouhh , ! nak sekodeng entri2 encik nizam . ! hurayyyyyy .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...