Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Menghitung Hari - Nizam Ijam

Menghitung Hari - Nizam Ijam

Assalamualaikum...
Hari ni aku nak kongsikan lagi video aku melalak kat bilik sorang...
Jadi saper nak dengar aku melalak...
Leh r dengar kat sini...

Kalau x nak pon xper....
Sekurang2nya thanks sebab singgah..heheheeee

Tenkiu!


25 Comments to “Menghitung Hari - Nizam Ijam”

yusuflaili (November 21, 2011 at 7:54 PM)

salam;
aku nak dengar juga sebenarnya..tapi line slow sangat video tak leh play loding 1jam....mampos line ni.

are_tik25 (November 21, 2011 at 7:56 PM)

melalak xabis lg ke??hahha

SpeakerSekolah (November 21, 2011 at 7:56 PM)

Smakin brjinak dngan vlog nampaknya..kalaulah sore aku pn best..hehehe

eliyaezlinalias (November 21, 2011 at 8:24 PM)

Berbakat!

ajim_unbreakable (November 21, 2011 at 9:00 PM)

hati taman rupanya blogger kita ni..

aien hermionie (November 21, 2011 at 9:07 PM)

lepas nie blh lar g ujubakat.. hehehe

AyiLarimA (November 21, 2011 at 9:48 PM)

Amboi, makin rajin ye ijam ber-vlogging.. nak kalahkan AnuarHadi ke?! hehe.. Teruskan usaha ntok menunjukkan bakat yg t'pndam ye :D

cik ika (November 22, 2011 at 12:03 AM)

ala..ta dpt la tgk video uh..sedihnye..

Miss Nadya (November 22, 2011 at 12:25 AM)

kalau cm ni boleh karok sama2..:)

dhiera (November 22, 2011 at 12:38 AM)

nape video stream not found?

tunz (November 22, 2011 at 2:34 AM)

menghitung hari apa tu ??

Pendamba Mawar (November 22, 2011 at 10:38 AM)

sori bro..line cam siput.haha..xdapat lyan

Pendamba Mawar (November 22, 2011 at 10:38 AM)

sori bro..line cam siput.haha..xdapat lyan

sha my heart (November 22, 2011 at 11:01 AM)

erm, artis.. nak sign. hehe~
tak leh tengok, line teruk.

perlawanan mendebarkan, yess menang

Cik Amyra (November 22, 2011 at 11:44 AM)

wahh wahhh. dah jadi najwa latipppp. da femes jgn lupe kite. ;) *wink3

ayuna ayuni.. (November 22, 2011 at 5:19 PM)

wah wah...!!! lentok kejap...

:) best...~~~

nazirah (November 22, 2011 at 5:35 PM)

alamak tak dpt dgr la adehh

PeJuAnG CinTa (November 23, 2011 at 12:52 AM)

nasyed ~

LadyBird (November 23, 2011 at 2:02 AM)

xnak dengar.. sebab tenet sengal.. nanti kompem pc hang terus.. hihihi..

ape2pun kompem sedap.. ade maksud ke ek lagu ni?

Saiazuan (November 23, 2011 at 2:02 AM)

ops pesaing baru dlm vlog...hehe nak kena kluarkn vlog ke2 aku ni

rozeeta rashid (November 23, 2011 at 5:06 AM)

wahhh tak lama lagi jadi artis lah! hehe.

?e'in? (November 23, 2011 at 5:32 AM)

leh masuk AF10 lps nie.. ;p

Lia Irdelia (November 23, 2011 at 9:40 AM)

wewit!!!! :)

cili_kering (November 24, 2011 at 1:17 AM)

hey bro!!!perbuatan yg sngt berani lhaa...i like...nice..
pewwwittt!!!

Pn. Sheila (December 19, 2011 at 8:53 PM)

ermmm... sonok menghitung hari sesorang kat bilik er... hehe.. apa sbenarnya yang tersirat tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...