Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Digi Jelajah Desa Alor Setar Kedah

Digi Jelajah Desa Alor Setar Kedah






Assalamualaikum...
Digi Jelajah Desa Alor Star Kedah
Ok... aku semalam pi lepak Alor Setar...
Mula2 aku rasa jeles...sebab semua member aku gi dating...
Hampeh!

Jadi aku pon cari r point nak jalan2 kan....
Tiba2 aku teringat yang Digi Jelajah Desa....
Diorang nak datang Alor Setar...
SO... Aku usha2 r Twitter aku kan...



Tengok apa update terbaru Digi Jelajah Desa...
Jadi Aku pon di tegur oleh seorang Blogger yang salam masa yang sama antara orang yang handle event tu...
Dia tweet aku kata nak datang x..?
Aku jawab r nak datang...
Tapi xde member...
Dia suruh datang jer...
Kira dia menjemput aku r kan...haha (perasan..)


Thanks untuk tiket ni wahai MelakaBoy yang baik hati..hehe


Aku mmg tak tahu mula2 event tu kena bayar...
Ade tiket...
Aku tanya dia balik...
Dan dia suruh datang...
Dan dia kata semua akan setel!..
Aku pon terus cari motor...
Cari baju,...
Pi makan siap2... dan terus bergerak ke Alor Setar..
Yang makan masa 2 jam juga..sebab aku pemandu berhemah!..haha

dah alang2 aku nak pi...Aku ajak la mmber aku yang duk dating tu sekali tu....
Diorang pon kata boleh...
So... jalan jer r..haha!

Ok...
Semasa event tu aku cerita ikut gambar jer r...
Tulis banyak pon bukan korang nak baca pon..haha....
Ok... jalan...

Sebelum masuk...Tengok orang Alor Setar..Memang berdisiplin...! :D

Yeah! Aku dah dapat masuk dan ini gambar pertama yang aku ambil! hehe

Dia ni tension kot sebab tunggu lama2 sangat..haha

Ni aku... X hensem?? Ok Fine! haha

Pentas dari pandangan mata aku..hee

Zizan Razak Beraksi.... Gilo dia nie..haha

Sekarang Amir Jahari... bro tolong buat lagu kat aku leh x??hehe

Seisi baling2 hadiah..

Aizat Amdan... Antara artis yang baru jer aku jahanam kan lagu dia..haha
kat SINI

Shaheizy Sam dan Zizan Razak ambil tempat..haha

Ok.. persembahan penutup.. 6th Sense.... Terbaik...
Ramai gak peminat dia.. masa nie... jerit mcm org gila..hu2

Semua da berangkat balik.... Thanks semua orang Alor Setar yang best! (macam event aku lak..haha)

Banner Event...

Gambar gegar... (salahkan si penangkap..haha)

Ok...
Aku pon da nak balik...
Pi jer kat motor..
Celaka!
Helmet aku hilang!

Macam mana nak balik nie..
Alor Setar ke UUM 2 jam..
Xkan nak redah jer kot....

Boleh lak si perembat tu bagi air milo separuh cawan kat dalam bakul motor..
Ingat pajak gadai ker?
Sumpah aku x halal...
Kita jumpa kat 'sana' yer.. :)
Dosa dengan manusia mana leh mintak ampun kat Allah kan...
Pikir2...

Kalau terdesak pon cari r jalan lain..
Pikir kepala ko sendiri jer...
Pikir r tuan punya helmet jugak...
Bodoh!

Bad ending kan.. cis!

kalau gua tahu pencuri tu...
Ni jer gua bagi...

p/s: sorry untuk kualiti gambar.. Gambar dari HP jer... kalau ade yang nak Sponsor DSLR pon ok gak..
Leh aku tangkap gambar banyak sikit..hehehe






21 Comments to “Digi Jelajah Desa Alor Setar Kedah”

hawiz (December 5, 2011 at 1:14 AM)

pehh...seyes cam best!!

PeJuAnG CinTa (December 5, 2011 at 2:08 AM)

bile nk gune dslr ni.. hahaha gambar blur je =P

Cik Yatt (December 5, 2011 at 2:38 AM)

teringin nak pi alor setar

NUR AYNIE (December 5, 2011 at 3:14 AM)

jom g a.star...=)

Miss Purple Ungu (December 5, 2011 at 3:35 AM)

masa sampai hepi, dah balik bengang plak
xpe la, beli helmet bru la jwbnya hehehe...

Gadish Lollipop (December 5, 2011 at 4:00 AM)

@Cik Yatt Hahaha.kesian kawan saya nieh . Helmet kena curik..Sabar ye awak.

sha my heart (December 5, 2011 at 4:34 AM)

best kan bila ada kawan macam tu kan. =)

ala, kena curi pula. sabar la.. ada hikmah tu.

Mr Rileks (December 5, 2011 at 4:44 AM)

mst syok woo... tp syg helmet lak hilang.. hehe..

c i k a n a (December 5, 2011 at 4:52 AM)

dh lama x p aloq staq.. he3 =p

Ewarn Bist (December 5, 2011 at 5:10 AM)

best gler ark smlam,,.x sia2 aq p tgk konsert,,..dlm poster 2 da kak lisa tp xnmpak plak at ats stage,.

asyrafNAKjadiLEBIHbaik (December 5, 2011 at 4:25 PM)

wah...tgk artis dpt aura retis kot...lol

to my blog - Acapsuur (>,<)

eliyaezlinalias (December 5, 2011 at 5:49 PM)

bila akak baca ayat ni:::

Mula2 aku rasa jeles...sebab semua member aku gi dating...

akak rasa nak tanya soklan ni:::

awak bila nak ada awek yg leh gi dating2???

hehehehe

nuyui a.k.a miss YUI (December 5, 2011 at 6:38 PM)

bila nak mai jelajah ipoh??huhu..

???? ????? (December 5, 2011 at 9:07 PM)

biula la nak pi alor setar. dah lama tak pi..

Pendamba Mawar (December 5, 2011 at 9:46 PM)

ijam xnyanyi?haha

yusuflaili(Goku) (December 5, 2011 at 10:31 PM)

salam;
Habis tu mcm mana balik..kepala lilit ngan baju ke?..

are_tik25 (December 6, 2011 at 12:10 AM)

alamak! mcm best je.....rugi lak xikut kamu ajak smlm...hehe

Juliet_iRa~" (December 6, 2011 at 3:13 AM)

cari la gf..heee..;p

mcm best je..:)

erleena (December 6, 2011 at 5:24 AM)

pehhh ending sdeyyy . sabaq je la nohh

msredcheesecake (December 8, 2011 at 7:09 AM)

Saba la.... Nak wat camne?

BoLong aNak sempoRna (December 8, 2011 at 10:46 PM)

tak ajak pown...
patutlah jumpa shahiziey sam kat alor star hari tu...
rupanya ada konsert...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...