Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Segmen - Nak Masuk Dalam Vlog Nizam Ijam

Segmen - Nak Masuk Dalam Vlog Nizam Ijam






Assalamualaikum...
Segmen - Nak Masuk Dalam Vlog Nizam Ijam
Ok... setelah lama aku x buat segmen.. kali ini..
aku nak buat balik..
Aku tahu ramai yang da lama x join segmen kan...



So, kali ini biar aku buat segmen...
Ok...
Segmen ni mudah..
Aku akan buat vlog dalam masa terdekat nie...
Vlog pertama... Alhamdulillah mencecah 4k view...
Jadi untuk vlog ke 2...
Aku akan sebutkan semua blog yang join segmen nie... :)
Jadi mempromote blog melalui Vlog la kan...

Ok.. Ade ker nak join...
Ini Syaratnya...


  • Letakkan Gambar header saya kat atas dalam blog..
  • Tuliskan tajuk entry "Segmen - Nak Masuk Dalam Vlog Nizam Ijam"
  • Tag kawan2... pastikan dia tahu yang dia di Tag
  • Link kan entry ke sini
Mudah kan??
Aku memang x suka menyusahkan orang...
Heheheeee...
Ok..
Aper tunggu lagi... jom r join ramai2 :)

Sy Tunggu.. :D

TUTUP..


53 Comments to “Segmen - Nak Masuk Dalam Vlog Nizam Ijam”

Gadish Lollipop (December 6, 2011 at 7:15 AM)

nak join nak join !

Original CikTeddy (December 6, 2011 at 7:15 AM)

cik join tau!

http://cikteddycorner.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

Lia Irdelia (December 6, 2011 at 7:40 AM)

Saya join..

:)

http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

Gadish Lollipop (December 6, 2011 at 7:40 AM)

dah join dah
http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

PeJuAnG CinTa (December 6, 2011 at 7:46 AM)

nak masok muke skali dalam video tu boleh ?? hahah

Saiazuan (December 6, 2011 at 9:01 AM)

huyo segment vlog ek :D

?Aween Pinkaholicx? (December 6, 2011 at 9:33 AM)

Hee..dah join..Nice voice!

http://misspinkaholicx.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

sha my heart (December 6, 2011 at 10:51 AM)

wah, vlog kedua. ingatkan nak buat vlog dan segment lain-lain. tak fikir pula nak gabungkan.

wei, tunggu aku join.. =)

sha my heart (December 6, 2011 at 11:35 AM)

done:
Pls check: segment vlog ijam

sha my heart (December 6, 2011 at 12:05 PM)

done:
Pls check: segment vlog ijam

peyansanstaro (December 6, 2011 at 12:14 PM)

DONE !

http://peyansanstaro.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

Ceritera Anak Sampah (December 6, 2011 at 2:25 PM)

@?Aween Pinkaholicx?

?

sea_lavender (December 6, 2011 at 3:06 PM)

http://wanieysmile0201.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

erleena (December 6, 2011 at 4:10 PM)

aihh kwn wat sgmen , mstyla nk juin XP

tp xwat entri g HAHA

erleena (December 6, 2011 at 4:18 PM)

done !
http://erleena268.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

yusuflaili(Goku) (December 6, 2011 at 5:23 PM)

salam;
semoga segmen awak berjaya ijam..

cleverspider55 a.k.a alam1cinta (December 6, 2011 at 8:05 PM)

selamat maju jaya bersegmen.Moga terus maju dan maju.

~ayusleeping~ (December 6, 2011 at 8:55 PM)

cm ne nk join...

LadyBird (December 6, 2011 at 9:16 PM)

gud lak nyer~

Eiyra Nu-Qi Ra (December 6, 2011 at 9:44 PM)

hye en nizam...

eiyra da join ye...

http://eiyra-nuqira.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

eliyaezlinalias (December 6, 2011 at 9:51 PM)

Nak join, tapi...

tiEya_iz0ne (December 6, 2011 at 10:39 PM)

kite join jugak . ;)

http://daksimple.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-daalam-vlog-nizam-ijam.html

madammondoq (December 7, 2011 at 12:33 AM)

wah.. menarik ni.. ;)

eyka syafiqah (December 7, 2011 at 2:25 AM)

eyka join ye !

http://hanyaawakdihatisaya.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

nuyui a.k.a miss YUI (December 7, 2011 at 5:15 AM)

wah..besh ni..

NUR AYNIE (December 7, 2011 at 10:06 AM)

nk join...tp blurrr...=)

ayuna ayuni.. (December 7, 2011 at 7:08 PM)

http://ayunaayuni.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html


NAK JOIN JUGAK....;)

are_lin@yu (December 7, 2011 at 9:04 PM)

saya join..
http://coratcoretkuini.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

Juliet_iRa~" (December 7, 2011 at 10:29 PM)

nt kita join kalo ada ms..heeee

Ct Aja (December 8, 2011 at 12:37 AM)

macam mane 2...selamat maju jaya la ye...hihihi

?e'in? (December 8, 2011 at 3:33 AM)

insyaAllah e'in join.. :)

Nur Syazana Mohammed Sani (December 8, 2011 at 4:34 AM)

waaah . untung lah sampai 4K viewed . blog nie pun boley punye =) nanti kalau zana ade mase . zana join this segmen okay ^_^

http://syazanasani.com

Jai (December 8, 2011 at 8:38 AM)

Mna vlog sebelum ni bro?

are_tik25 (December 8, 2011 at 7:11 PM)

tbe2 sy join!! haha

http://melatik.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

BoLong aNak sempoRna (December 9, 2011 at 1:13 AM)

dah2... makaseh NIJAM

http://bolonganaksemporna.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

cik tenggiling (December 9, 2011 at 7:43 PM)

http://tenggilingbergulung.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

sumysya (December 12, 2011 at 8:59 PM)

salam perkenalan...join this segmen http://sumysya.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

Rozita a.Halim (December 13, 2011 at 5:06 AM)

As salam encek nizam hihi
i've join ur segmen ^^

http://kamusayepunyer.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

Eycha Evans(EE) (December 13, 2011 at 10:18 AM)

rmai nye join,nak join gak la .. hope Nizam Ijam xlupa sbut blog EE .. hehe

http://eycha888.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

G@D!z$ (December 14, 2011 at 1:41 AM)

sy join

http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

::ini belog saya . cinta hati saya:: (December 14, 2011 at 1:46 AM)

tima kaseh ya ajak choki . insyaAllah choki join ya :)

~FaatiNNasreeN~ (December 14, 2011 at 3:12 AM)

salamz!!budakcumelz masok dah..!wee!

http://faatincumelz.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

miss_sWa89 (December 14, 2011 at 4:43 AM)

salam perkenalan...sudah join segmen ni.. (:

http://mylifemysoul89.blogspot.com/2011/12/nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

Onitsuka_hana (December 14, 2011 at 8:13 AM)

join :)

http://onitsukahana.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

? Inas Cikinas ? (December 14, 2011 at 5:08 PM)

Join :)

http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

izzie izzam (December 14, 2011 at 6:41 PM)

thanks sbb invite :)

join yew..

http://izzieizzam.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

kayana nur syasya (December 14, 2011 at 7:15 PM)

Salam Tuan blog ! Sya join taw !

http://kay-ana99.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

khalila (December 14, 2011 at 7:35 PM)

Nizam, saya join jugak ^_^

http://tarisijemari.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

ayiel (December 15, 2011 at 12:56 AM)

joined :)))

http://ayielefthanded.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

farra (December 15, 2011 at 5:15 AM)

fara join ^^

http://hakmilikfara.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

ShalleyaNna (December 18, 2011 at 9:10 PM)

join sini

http://shalleyanna-yana.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

? Sis Aieda ? (December 18, 2011 at 9:50 PM)

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

Asningtiyas Nasdja Putri (December 19, 2011 at 11:28 PM)

putri join.. meh baca ^^ ada msj untuk nizam http://kuahayampedas.blogspot.com/2011/12/segmen-nak-masuk-dalam-vlog-nizam-ijam.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...