Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Digi Jelajah Desa (Kampus) UUM Sintok

Digi Jelajah Desa (Kampus) UUM Sintok






Assalamualaikum...
Ok...
Digi Jelajah Desa (Kampus) UUM Sintok
Itu hari aku pergi yang Alor Star punya...
Korang boleh baca kat SINI...
Ok sekarang aku nak citer diorang datang UUM lak :)



Ok..kali ni aku pon mendapatkan tiket percuma ag...
So aku pon kena lah buat entry jugak kan...
Kang apa lak kata ko..hahaha

Tiket dari.....

Ok... kat konsert ni x macam di Alor Star...
Ramai yang turun...
Kat UUM...
Juz ade Amir Jahari dan Sixth Sense jer...
ok...
Jadi aku kongsi kan gambar yang aku tangkap dan gambar yang aku curi..hahahaaa

Adi..

Amir Jahari

Dengan Mic Nyer...

Seisi Autography
Tiket2 yang ada...hehe

Aku dan kawan2 yang hadir..

Ok... tu jer r yang boleh aku kongsikan...
Sebab x la lama sangat event dia...
Tapi boleh r membuatkan audien x henti2 bergoyang.. :)

ok..Kredit gambar kepada http://bolonganaksemporna.blogspot.com/
Terpaksa curi gambar untuk kualiti yang lebih jelas.... :)

Aku tengah buat satu Vlog Segmen untuk korang.. tengok kat SINI


8 Comments to “Digi Jelajah Desa (Kampus) UUM Sintok”

BoLong aNak sempoRna (December 8, 2011 at 10:42 PM)

suke tengok gambar tu jer...
makaseh awak

L (December 8, 2011 at 11:25 PM)

hehe.. apa yg besh??

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html

eliyaezlinalias (December 8, 2011 at 11:32 PM)

syiok ehhh!
p/s: Diana Amir bitau dia baru pas visit UUM jumpa lecture lama dia dlu....hehehe

Gadish Lollipop (December 9, 2011 at 2:29 AM)

@BoLong aNak sempoRna JELES JELES JELES ! Hahahaha

Ieja (December 9, 2011 at 9:09 PM)

wow dah sampai negeri sy tu..heee

Mya (December 9, 2011 at 11:15 PM)

nampak meriahnya =D

rozeeta rashid (December 11, 2011 at 4:37 AM)

2 je artis? sapa amir jahari tu? tak pernah dengar pun.

G@D!z$ (December 14, 2011 at 1:25 AM)

rindunya kt UUM...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...