Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

IFTAR - Bersama Samsung Di Paparich Bangsar

IFTAR - Bersama Samsung Di Paparich Bangsar

Assalamualaikum... hari ni aku nak share tentang Iftar Blogger bersama Samsung yang diadakan di Paparich Bangsar baru-baru ini..



Ucapan tahniah aku ucapkan kepada dua orang blogger terkenal yang berjaya menang di dalam contest Samsung iaitu contest Raya Moments of Closeness with Samsung.. Blogger yang menang ialah Shakiddo dan Penmerah. Sorang menang PetiAis sorang menang Samsung s4.... Untung lerr




Kami semua yang join contest tersebut dijemput ke majlis berbuka puasa dan dihidangkan dengan pelbagai juadah...  Mana tak kenyang.. Nasi lagi, Aiskrim lagi... macam2 lah... sampai semua menyandar jer lepas makan...HAHA

pemenang PenMerah dan Shakiddo

Antara gambar2 yang sempat aku snap..

bincang jangan tak bincang


Yana Yassin dan Shakiddo

Pen Merah, Deqnoor, Faizal Fredley, Yana Yassin (ni gambar curi)

Aku pun bercita2 besar kot nak menang HAHA

Antara blogger yang datang ialah:




20 Comments to “IFTAR - Bersama Samsung Di Paparich Bangsar”

# Posted by boni kacak (July 30, 2013 at 6:47 AM)

hahahaha. laju betul ko update!! hahaha

# Posted by Zuan (July 30, 2013 at 6:47 AM)

hehe tak sompek lagi den nak update pasal ni

# Posted by KiD (July 30, 2013 at 6:55 AM)

Tahniah kepada pemenang... jom raya bersama samsung!!

# Posted by sohoque (July 30, 2013 at 7:15 AM)

mana gambar gua bro?

# Posted by illy ariffin (July 30, 2013 at 8:10 AM)

Insya allah next time jumpa lagi :)

# Posted by JMR (July 30, 2013 at 9:37 AM)

masyukla sapa yg menang semalam kan bro..pasni turn ko lak..:-)

# Posted by Sheila Salim (July 30, 2013 at 10:49 AM)

Assalamualaikum taniah buat penmerah dengan shakiddo. perghhh seronoknya iftar bersamaaaaaaaa :)

# Posted by penmerah (July 30, 2013 at 11:29 AM)

bru tau blog awk. selama ne pelik gak cz salu nampak awk komen kt fb tp xtau sape.. hahaha

# Posted by Anarm (July 30, 2013 at 12:14 PM)

masih terasa nasi papparich kat tekak ni.. ehh.. puasa.. haha..

# Posted by daddydee (July 30, 2013 at 12:22 PM)

TAHNIAH buat yang menang....

# Posted by Zuan (July 30, 2013 at 12:34 PM)

jumpa lagi nanti, den tak cam ekau semalam. padahal beberapa kali terjah blog ni

# Posted by ✿AINAA ROSEBERRY✿ (July 30, 2013 at 2:17 PM)

untunglaaa dalam gambar nmpk hitam, kenyataan putih.. wakakakakakkaa

# Posted by Denaihati (July 30, 2013 at 3:39 PM)

tahniah pada semua pemenang. beraya sakan diaorang...heeeee

# Posted by Faizal Fredley (July 30, 2013 at 9:40 PM)

untung lah..gi x ajak...

# Posted by penaberkala (July 31, 2013 at 12:41 AM)

jumpa lagi next time bro

# Posted by Innanie Ariffin (July 31, 2013 at 2:46 AM)

k fine nama kita takde :( merajuk kejap. hehehe :)

# Posted by Ladfe Amir (August 1, 2013 at 12:53 PM)

nama gua takde pun. eh..gua ada datang ke?

# Posted by eyriqazz (August 1, 2013 at 1:57 PM)

Meriah...tahniah buat pemenang...

# Posted by azwan (August 2, 2013 at 3:18 PM)

untunglah..ada yang sambut raya dengan handphone dan peti ais baru.
tahniah !

# Posted by Nadia Johari (August 5, 2013 at 3:21 PM)

wah..semua yang join smsung contest semua dijemput

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...