Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Kad Raya 2013- Koleksi E- Kad Raya

Kad Raya 2013 

Hari ini aku rasa nak kongsi koleksi kad raya digital yang boleh korang download dan rujuk kalau nak buat E-card raya... Maklumlah sekarang zaman teknologi.. Jadi gambar-gambar kad raya ni penting untuk korang terus saling ingat-mengingati di bulan syawal nanti...

ni adalah koleksi kad raya online yang boleh korang download

















korang jugak boleh dapatkan kad raya kartun 2013 yang comel-comel... hope entry ni membantu korang untuk membuat pilihan kad raya nanti :D


15 Comments to “Kad Raya 2013- Koleksi E- Kad Raya”

# Posted by ✿AINAA ROSEBERRY✿ (August 3, 2013 at 7:39 PM)

comel! tapi nak hantar kad raya ni, rasanya dah tak sempat

# Posted by boni kacak (August 4, 2013 at 9:45 PM)

sekarang blogger buat kad raya sendiri bro. letak muka sendiri.hahaha

# Posted by sohoque (August 5, 2013 at 9:35 AM)

abis tu.. tak pandai2 lg nak anta satu kat aku????

# Posted by Nadia Johari (August 5, 2013 at 3:18 PM)

upin ipin cntik

# Posted by Kaio (August 5, 2013 at 5:16 PM)

tiba2 aku rindu pulak zaman2 kad raya bukan sekadar digital. keh keh keh..
btw, jemput singgah ye bro.
http://kaio.my

# Posted by Zuan (August 6, 2013 at 7:07 AM)

raya tak jadi la :P

# Posted by Faizal Kamarulzaman (August 7, 2013 at 12:14 AM)

aku x nak kad raya....aku nak duit raya dari ang...

# Posted by khairul hassan (August 7, 2013 at 2:10 AM)

sempoi

# Posted by Rosmadi Shakri (August 12, 2013 at 4:12 PM)

Selamat hari raya bohhh

# Posted by E'in (August 15, 2013 at 5:10 PM)

selamat hari raya... :)

# Posted by Mohd Rasul (August 16, 2013 at 4:11 PM)

walau cantik camne pun kad raya digital ni kad raya yg asli n siap ada lagu2 gak yang paling menarik n bole tampal kat meja, pintu n dinding :D

# Posted by tenku butang (August 17, 2013 at 6:20 PM)

Done follow sini no. 2743

Jom follow me back yea.. heee.. salam kenal..

http://tengkubutang.blogspot.com/

# Posted by Tetamu Istimewa (August 18, 2013 at 10:11 PM)

Selamat hari raya.

# Posted by boni kacak (August 20, 2013 at 2:54 AM)

pergh.. blogger lupa daratan. update lah blog.hahaha

# Posted by baby comel (September 8, 2013 at 8:27 PM)

wah comel.. tapi tahun ni xde kesempatan nk antar kad raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...