Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Lepak Di Myra Ariana Segamat..

Assalamualaikum...

muka bahagia jer HAHA

Kali ni aku nak sembang program aku masa hari raya.... Raya kalau orang sibuk pergi beraya.. aku dengan gagahnya pergi mencekik di Restoran Myra Ariana... Kalau orang lain makan kuih raya masa hari raya... Aku makan Chicken Chop dan Lamb Chop...

Aku malas nak citer panjang... so aku tunjuk gambar jer la..HEHE





Siapa-siapa yang nak makan chicken chop atau lamb chop atau apa2 jer menu2 yang mantap2 kat segamat... korang boleh cari Restoran ni

Restoran Myra Ariana....
No 52 jalan putra 2/23 
Bandar Putra 85000 
Segamat Johor


12 Comments to “Lepak Di Myra Ariana Segamat..”

# Posted by eyriqazz (August 25, 2013 at 12:12 PM)

Nampak menggiurkan...

# Posted by Zuan (August 25, 2013 at 9:18 PM)

gua dah lama tak pekena western.. macam nak kena try je nanti..ekeke

# Posted by Denaihati (August 25, 2013 at 9:47 PM)

biasa lalu bandar putra segamat, insyaAllah boleh cari restoran ni...

# Posted by Mya (August 27, 2013 at 9:42 PM)

nampak sedappp! :D

# Posted by akubiomed (August 28, 2013 at 12:17 AM)

Aduhai jauhlah pula hendak turun ke Johor. :-)

# Posted by E'in (August 28, 2013 at 11:02 AM)

pehhhhhhhhhh... lamb chop lamb chop lamb chop.........

# Posted by Nadia Johari (August 28, 2013 at 2:38 PM)

patut badan naik..hahaa

# Posted by ساريده سنين (August 29, 2013 at 9:14 AM)

Masih blum terlambt salam Syawal ..jln2 sini..

# Posted by anif abdullah| AA (September 1, 2013 at 12:29 PM)

perghhh sodap ni.

selamat hari raya ijam *ok lmbt haha

# Posted by BUNDA a.k.a KN (September 4, 2013 at 12:39 PM)

sangat mengancam selera...

# Posted by Cik Mun (September 7, 2013 at 12:06 PM)

sedapnye..mengancam betul..

# Posted by baby comel (September 8, 2013 at 8:25 PM)

owh segamat.. lama dah tak jejak kaki kat sana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...