Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Pendapat Mereka Tentang Bila Lelaki Kahwin Dengan Perempuan Kaya..

Assalamualaikum...

Seperti yang saya janjikan...
Saya kumpulkan semua pendapat mereka tentang Bila Lelaki Kahwin Dengan Perempuan Kaya...

  1. http://www.tehuzz.com/ pendapat kita sama.. tp, kalau dah jodoh cmtu nk buat cmne.. huhu.. situasi yg lbih kurg jd kt tea.. =.=
  2. http://naszgoldtrading.blogspot.com/   boleh tapi isteri kena hormat suami walaupun suami tak sekaya isteri..
  3. http://storymorryinlife.blogspot.com/  bila laki kawin ngn pompuan kaya..mesti laki 2 kene ikut ckp isteri dy un?
    yela..nk m'mbntah tkot kene marah..
    duit punya pasai..
    moralnya..lelaki kene bljar lg pandai dari pompuan..so,xder la jd pak turut..huhu
    nnt jd mcm citer MR mAma kat tv tue..haha..nk kew?xnk un..so pikir2 kan...:)
  4. http://ynamazlina.blogspot.com/  bg yg belum kawin tu seeloknya cari yg sekufu (mmg digalakkan oleh Islam pun)..sekufu bkn dr segi harta saja.pangkat,cara berfikir,famili,ilmu etc..bila x sekufu mudah timbul ketidaksefahaman antara suami isteri.bila dh mcm tu,mcm mana rumah tangga nk harmoni?tapi kalo dh terlanjur kawin (yela dh jodoh apa nak kata kan),tambah plk kalo is3 lg kaya drpd suami..kena pandai2la..sekaya mana pn si is3,suami ttp wajib dihormati.cuba la bersederhana n jalani kehdupan seharian selaras dgn kemampuan suami,jgn berlebih2an..sbb bila dh berumahtangga semua perkara harus dikongsi..tp apapun,syurga seorg is3 ttp di telapak kaki suami..peace!
  5. http://www.dianarashid.com/  klau dah jodoh nak buat cemana kan??
    tapi bila dah namanya rumahtangga sepatutnya
    kena hormat menghormati la..
    si isteri kena ingat batas2 dalam rumahtangga ni..
    walaupun kya tapi suami wajib kita hormati..
    keluarganya jugak kita kena hormati.
  6. http://firdnurjue.blogspot.com/  emmm susahla bila perempuan lebih dari lelaki..tapi kadang-kadang ada baik nyer jugak..bagi jue perlu toleransi la..xyahla nak berbangga kalu kita dikurniakan lebih kan..if da syg tu better sharing..xyahla bila da lebih kunun-kunun..semua nak kena ikut cakap dia jeak..confirmla xelok..so bagi jue.gurl or laki yang lebih..better kita sharing lagi baik rezeki yang Allah kurnia tu..emmmmm
  7. http://blogakufadila.blogspot.com/  hurm..nanti laki tu cari pompuan lain pakai duit isteri dia..xsuka2!.
  8. http://sayaanistaww.blogspot.com/  dah jodoh terima aja lah :)
    bagus juga kalau lelaki dipimpin ..
    takdela dorang nak tunjuk belang dorang sangat 
    betul tak ? yang perempuan jangan la jadi queen control sangat ye,berpada pada lah .
  9. http://sayazarulfarhana.blogspot.com/  bila agama kurg cm nie la jadi...suami adalah pemimpin dlm sebuah keluarga...bknnya isteri...
    xkisah la isteri tue kaya mana pon..dia xleh buat ikut suka dia ja...
  10. http://septgurlz.blogspot.com/  ishhhh..xnak2 xnak...sekufu pnting!
Ok...itu lah antara mereka yang memberi pendapat... :)
Ada pendapat sendiri??
Komen lah kat bawah...tapi saya tak buat entry da,.....sebab ada tajuk lain yang akan menyusul :)


5 Comments to “Pendapat Mereka Tentang Bila Lelaki Kahwin Dengan Perempuan Kaya..”

Tea (July 1, 2011 at 8:42 PM)

hehe.. tenkiu..

Firdnurjue (July 1, 2011 at 9:16 PM)

ade komen jue..kih3..:-)

Edy Ramanov (July 1, 2011 at 10:11 PM)

salam. sudah follow blog ni. jgn lupa singgah ke blog edy ya. tq

saiazuan (July 1, 2011 at 10:35 PM)

islam xkata xboleh kwn ngan prempuan kaya, tp ad mintak carik pompuan yg stabil keadaan ekonomi kluarga diorng klu x silap.. tp mulut orng zmn skrng, msti pk bukan2 kan.. msti pk laki tu nk gunakn istri dia.. tp sume brgantung pd niat diorng kot.. tah la.. maaf klu ada salah.. :)

sayonara june holla july http://eleventx.blogspot.com/2011/07/berlabuhlah-tirai-june.html

zarulfarhana (July 2, 2011 at 5:25 AM)

laa ada gak hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...