Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Kenapa Gelabah Bila Blogger Otai Komen?

Kenapa Gelabah Bila Blogger Otai Komen?






Assalamualaikum...
Kenapa Gelabah Bila Blogger Otai Komen?
Setiap manusia ade idola dia...
Begitu jugak dalam berblog...
Mesti ada idola dia...

Blogger mesti akan ade blogger yang dia minati...
X kira r dari segi penulisan dia ker...
Dari segi rupa tuan blog ker...
Dan bermacam2 lagi...



Mengikut syarat2 yang di letakkan oleh si blogger itu sendiri..
Tapi pelik jugak...
Bila ade blogger2 besar datang melawat... Atau follow Atau komen blog kita...
Kita mesti gelabah...
Kalau gelabah jer ok...
Tapi ni sampai melompat2...
Lepas tu tersangkut kat pokok...
Dah kena panggil bomba pulak nak kena bawak turun..hehe

Masalah gak kadang2...Sebab aper...??
Ia akan menimbulkan tahap kejelesan orang kat blog kita...haha
Kita jugak akan kena label sebagai blogger poyo gler...
haha...



Bagi aku...
Aku tak kisah pon kalau korang nak gelabah sampai macam mana pon...
Tapi kena ingat...
Tahap kita sukakan kat individu tu macam mana..
Kalau sampai tidur pon teringat2...
Nanti jadi angau lak..haha

Kang jadi lak isu hangat...
Seorang blogger angau diserang langau sampai pengsan...
Kesian2..haha

Blog kita pon ade harga tau...
Jangan sampai menjunjung blog orang lain menyebab blog kita jatuh harganya...
Korang leh paham kot..hu2

P/S: Entry sedikit merapu tapi berinformasi di petang hari..hehe.. Kalau aku pon gelabah.... Tapi demi blog yang tersayang...Aku still buat2 cool jer...hehe


1 Comments to “Kenapa Gelabah Bila Blogger Otai Komen?”

tnZackJ (October 8, 2011 at 2:08 PM)

kekadang tu bukan gelabah bro.
terlebih excited aje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...