Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Blogger Ini Biadap....

Blogger Ini Biadap....


Kami x mahu di perbodohkan....




Assalamualaikum....
Blogger Ini Biadap....
Tajuk memang tengah nak marah nie....
Marah dengan sikap orang yang tamak nak kejar kekayaan....

Aku sekarang jarang update sebab bz dengan komitment kerja.....
Aku akan ambil sedikit masa untuk blogwalking blog kawan2....
Tapi yang amat menyedihkan....


Bila aku bukak jer link tu....
Pap....
10 new tab keluar kat laptop aku....
Dengan line yang agak lemah ni pon menyebabkan laptop aku pon hang sama....
dan 10 new tab tu semuanya iklan.....
Ceit!

Ini melampau dan meningkatkan kemarahan aku nyer pun....
Kalau betol pon nak kaya....
Banyak lagi cara iklan....
Jangan la guna taktik buruk macam nie....
Biadap tahu....

Apa nak jadi la sekarang...
Bila blogger pon nak cari jalan kotor nie....
Padahal jalan bersih ada di depan mata...

Ingatlah...rezeki kita nie...jadi darah daging....
Nak ker jadi darah daging kita nie...
mengalirkan benda2 yang kotor....

Pikirkanlah..


23 Comments to “Blogger Ini Biadap....”

Pendamba Mawar (October 8, 2011 at 12:59 PM)

aa bro.. rmai buat cam tu , terutamanya kat shout, tapi pendamba lebih berhati2 tgok dulu link baru klik.:)sabar bro

SpeakerSekolah (October 8, 2011 at 1:10 PM)

btol tu..xkan dpat kaye nyer pkai taktik kotor cam tu..ble dah tksub ngan duit camtu la jdinya..

~ku hanya seorang insan~ (October 8, 2011 at 2:22 PM)

report jek kt blogger....
kdg2 rse mcm menyirap juge ble dier wt link mcm 2...ish..banyakkan bersabar lah yek...

..cik gugu.. (October 8, 2011 at 3:39 PM)

ahahaaah asal gmbr ultraman bgai lak tu?

ade lg blogger pkai cara tu? ingat da pupus da.

POP (October 8, 2011 at 3:49 PM)

POP pun selalu kena arr..geram juga...huhu

c genk bah ne (October 8, 2011 at 4:07 PM)

pergh!!senrap juga genk baca tajuk tu mula2.mana tau tiba2 ada nma genk..Pergh!..
kalau genk,genk tak ambil pedulis gt income ne...kalau ada,adalah..rezeki..kalau tak ada ..tak apa ^^

erleena (October 8, 2011 at 5:53 PM)

woww ?? ade plak mc tu ekk ceitttt
nk try gak ! haha joke#

ishh mnusie skunk -.-

NasZ (October 8, 2011 at 6:45 PM)

ye2. memang pernah jumpa gak.

MOHD NASER.com

roha (October 8, 2011 at 7:28 PM)

tamak tu....

The letter D (October 8, 2011 at 8:00 PM)

slalu je jumpaa.
kadang2 kat shoutmix pun!
tgok link lain je, kensel nak tekan.
fuhh, bukanlah kedekut nak bagi rezeki kat orang tapi cara dia salahh.

Allya Syahirah Riff (October 8, 2011 at 8:08 PM)

ultraman tu yg biadap ye? dush2, sabar jeler. ngeee~

Acik (October 8, 2011 at 8:14 PM)

erkkkk ... ingatkan mende gitu perkara biasa. memang selalu kuar iklan bila kelik link. rupa2nya ini memang disengajakan oleh sesetengah blogger ke? baru taw ...

syimiekitty (October 8, 2011 at 9:38 PM)

btol2...ntah ape2 la dorg ni

Ungu Violet (October 8, 2011 at 10:34 PM)

xpenah kene lagi..huhu

Run Away (October 8, 2011 at 10:47 PM)

sy pun memang akan terasa marah kalau jadi mcm ni...

yusuflaili (October 8, 2011 at 11:53 PM)

Salam;
ada juga kena tapi buat2 diam je..tak berani nak marah..

Miss Nadya (October 9, 2011 at 12:42 AM)

nad pernah terkena..memang hangin..tp nizam sabar yer..:(

new entry ::

1. Blog Pilihan Hari Ini ?
2. BE melekat lagi ?
3. Tips untuk dapatkan BE ?

roha (October 9, 2011 at 2:58 AM)

biadap sungguh..tak patut cari rezeki dgn cara ala2 nk tpu la tu...

sha my heart (October 9, 2011 at 3:19 AM)

Aku tak pernah kena lagi dan tak nak kena la kalau macam tu.

Diorang tak fikir panjang tu.

LadyBird (October 9, 2011 at 3:24 AM)

mungkin sebab mereka berblog kerana mahukan duit..
jadi pelbagai cara mereka gunakan..

Cik Purple Pinkypuff (October 9, 2011 at 3:26 AM)

hmm,, cp pon salu jumpe mcm nih.. tp cp tak mudah tertipu.. caranya cp halakan dulu cursor kat setiap link tuh then tgk kat bawah skali belah kiri utk bce link apekah itu.. :D hahaha.. paham tak?=='

ShuN Ju (October 30, 2011 at 12:17 AM)

biasalah tu...
blog nizam dah maju..ramai yg view.
sabar neh.....

Nur-nba (November 2, 2011 at 6:22 AM)

Salam.. Itu semua disebabkan pengaruh wang.. Memang sengaja mengambil kesempatan. Orang macam tak akan pergi jauh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...