Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Layan Game The Sims 3

Layan Game The Sims 3






Assalamualaikum....
Layan Game The Sims 3
Sekarang tengah cuti semester..

Sebab ade yang akan menyambut Deepavali dan juga Raya Qurban...
Tapi aku..
Still tengah cari apa yang nak dibuat waktu cuti nie....
Dan aku tengok...
Ade game yang terbaik untuk dilayan...

Yeah...
Dah tentu game yang bertajuk diatas....
Aku tahu korang ade yang main yang FB tu...
Tapi ni aku main yang betul2 punya...
Yang CD tu...
Alah...
Yang game betul2 tu la....



Kalau yang main kat FB tu pon kata best...
Ni kan pulak yang main dia punya yang original....
Lagi lah best giler...
Memang nak giler r..hahaha


Game ni pasal kehidupan...
Korang nak jadi apa....
Kerja apa...
Kahwin dengan saper...
Nak ngorat macam mana...
Macam mana nak cari duit untuk beli rumah...

Dan bila korang dah kahwin dan ade anak...
Korang leh rasa r...
Macam mana cara bahagi masa untuk anak korang...
Anak itu ikut perangai bapak ker...
Perangai anak...hehe
Semuanya tentang kehidupan..



Maybe akan ade yang cakap game ni macam game perempuan...
Tapi kalau korang nak main game dalam jangka masa yang lama...
Game ni antara yang terbaik...hehe
Kalau tak..
Takkan la game ni jadi glamor kan...
hehehe.

Nak jugak??
Meh datang bilik aku ambil CD dan instal sendiri yer....ehehe


30 Comments to “Layan Game The Sims 3”

peyansanstaro (October 26, 2011 at 9:49 PM)

Macam best je..
Hehee~~

yusuflaili (October 26, 2011 at 10:23 PM)

salam;
Kadang2 main game bosan juga..kalau aku 1 jam je tahan main game ni..lepas tu mulalah boring datang balik.

SpeakerSekolah (October 26, 2011 at 10:23 PM)

Aq main ikut hp je game ni..patutlah lme x update entry,rupenye ngah sbuk main game..huhu

dhian_cooper (October 26, 2011 at 10:28 PM)

nk jugakkkkkkkkkkk.. uwaaaaaaaaaaaaaa.. nk3 :((

Sam Banjamin (October 26, 2011 at 10:36 PM)

Sam kalau bosan2 main PES je.. tak pun main counter strike... SIMs ni tak pernah plak main... ni yg buat nak main jugak ni... Slurrppp.. aku gile game!!!1

PeJuAnG CinTa (October 26, 2011 at 10:56 PM)

btol nie ??? ptang nnt wa dtg nk pinjam CD =)

mohd sasuke (October 26, 2011 at 10:57 PM)

classmate dok ckap psal the sims je hari2..hehe

josrevalution (October 26, 2011 at 11:00 PM)

memang best game ni bro tp gua x minat sbb kategori game ni bukan dalam minat gua..huhu..tembak2 tu boleh le..haha..pape pun epu dipapali.. :)

sue stewart (October 26, 2011 at 11:17 PM)

nk maen! link2..

Syairani Tarmizi (October 27, 2011 at 1:42 AM)

nak pergi ambik CD ni.hehe

khairul@kechik (October 27, 2011 at 6:18 AM)

best gak layan sims ni..hehe..

Mia Liana (October 27, 2011 at 6:56 AM)

memang suka sangat.... kalau tensen2 main game ni... hilang tensen dibuatnya....

p/s: dari sim 1 lagi....

hawiz (October 27, 2011 at 6:58 AM)

cam best jer..

Afzainizam (October 27, 2011 at 7:17 AM)

ohhh aku tak leh layan game lelama nanti pening kepala naik juling mata ngadap game ni

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip pentingnya nama pemandu kedua dalam insurans kereta

k e y r i (October 27, 2011 at 7:23 AM)

The SIMS!!! walawe dah lame tak maen XD

rozeeta rashid (October 27, 2011 at 8:26 PM)

saya main yang kat FB punya. tapi dah bosan dah. hehe.

aimie amalina (October 27, 2011 at 9:48 PM)

bagusss betol org yg main game nihh
hehehehe

saya cello191 (October 28, 2011 at 2:40 AM)

cam best ja game nie..
nak~~~

^^

tunz (October 28, 2011 at 4:23 AM)

eiii game?????mana lah mama ada masa tuk men game....u all yg muda2 leh la layan......

Mia Lydia (October 28, 2011 at 5:04 AM)

wow! macam best jek.
nak jugak ^^

msredcheesecake (October 28, 2011 at 5:54 AM)

Selalu nya pompuan suka main... Msred main dr TS1 sampai TS3.... Skang dah takde masa nak main...

zonejb (October 28, 2011 at 8:29 AM)

selamat sejahtera En/Cik/Tuan/puan. kami telah mewujudkan 1 blog iaitu SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA. kami masih baru lagi di sini.maka kami masih mencari lebih banyak lagi blog-blog untuk di masukkan kedalam blog kami. untuk permulaan blog En/Cik/Tan/Puan telah terpilih dan telahpun di masukkan kedalam blog kami. oleh itu kami meminta jasa En/Cik/Tuan/Puan untuk memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan. di sini kami sertakan link blog kami iaitu:-

http://bloglistmalaysia.blogspot.com

sila maklumkan kepada kami sekiranya En/Cik/Tuan/Puan telah memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan.

kerjasama En/Cik/Tuan/Puan amat kami hargai

terima kasih

blubby girl (October 28, 2011 at 9:39 AM)

untunglar bole maen~
mase ari tu dah beli CD dah
tp x boleh nak install~

teyn teyn (October 28, 2011 at 10:53 AM)

game ni mmg best.

dulu sy slalu men games sim2

yen(toka ziizokukuto) (October 28, 2011 at 11:06 AM)

game ni mula mula je best,,bila dah kaya,,boring gila,,heheheh,,,semua benda boleh buat,,

Mya (October 28, 2011 at 11:31 AM)

pasal game je mula blur. hehe. bukan kaki game..

wanconggo vtec (October 28, 2011 at 9:20 PM)

plez follow blog aku k..tq bro

http://camzoneteam.blogspot.com/

Cik tikah (October 29, 2011 at 1:31 AM)

addicted taw kalo main game the sims nie. hehe

erleena (October 29, 2011 at 9:08 AM)

err tadi dok godek2 kat bilik cri cd the sims , xjmpe! ang amek ekkk

bg balek ! HAHA

xdapat nak install x jmpe -.-

Shuhaida Subri (October 29, 2011 at 6:45 PM)

lagi suka men game Farmville kat Fb. Hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...