Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Blog Cintan Cintun Paling Tak Disukai...

Blog Cintan Cintun Paling Tak Disukai...






Assalamualaikum....
Blog Cintan Cintun Paling Tak Disukai...
Baru ni aku post pasal entry personal...
Dan ramai jugak yang respon...
Terima kasih saya ucapkan...

Dan ade jugak yang komen...

Aku suka entry personal tapi x suka yang cinta2 nie

Oooo...
Baru aku tahu.. ramai yang x suka yang entry jiwang2 nie....
Ok la... baru aku nak update cerita cinta aku dengan Selena Gomez...
Jadi korang x suka...
So aku...
X nak la cerita....

Bagi aku...
Xde masalah bagi saper2 nak cerita cinta2 ni pon....
Tapi jangan terlalu mengeluarkan cerita yang terlalu pribadi....
Kalau pakwe lari dengan perempuan lain...
Puas la maki hamun perempuan tu dalam blog...
Yang sakit jiwa yang membaca entry korang tu..haha
Bukan perempuan tu....

Jadi nak buat entry jiwang ni pon ada caranya...
Buat r cerita romantik2 sikit...
Pandai olah...
Mesti ramai yang yang terpaut....

Tapi kena ingat...
Romantik2 pon kena ada batas nya...
Ingat kita ada AGAMA....



Dah alang2 cerita cinta nie...
Ade benda yang aku x suka...
Gambar bercium pon nak masuk blog....
Baru2 nie yang glemer cerita yang pakwe mati tu...
Letak gambar cium....
Yang pakwe dia tu dah arwah da....
Pi pergi tambah dosa dia buat apa?
Hais... buat kerja x pikir...

Aku tahu nak cerita kesedihan...
Tapi jangan la duk menambah dosa orang tu...
Tersiksa dia....
Pikir2 lah...

Jalan salah..


Ok la...
Dah panjang da nie...
Kang ade yang kejang mata baca....
Jadi pikir2 lah yang mana elok...


37 Comments to “Blog Cintan Cintun Paling Tak Disukai...”

SpeakerSekolah (November 25, 2011 at 9:16 AM)

Agak2 ksah cinta aq dngan siti saleha romntik x?wakakaka..x yah nak romantik sngat kalau belum kawin,buat tambah dose je..hehe

NUR AYNIE (November 25, 2011 at 9:20 AM)

gmbr cium plak dah? xde gmbr len kot nk tyg...tu la terpksa tyg gmbr cium tuu ish3x...pelik.

selena gomes?? owh pelisss

HasrulHassan [HH] (November 25, 2011 at 9:25 AM)

Ada perkara boleh diceritakan, ada perkara kenalah simpan. Semua nak cerita, nanti jadi buah mulut, macam ada satu blog... dok cerita kisah cinta .... siap ada gambar cium2 pipi lagi, hmmm ...salah tu, nak membudayakan perkara terlarang ke? Jadi perkara begini cubalah elakkan. Nak cerita, boleh cerita tapi bila timbul fitnah, sapa nak tanggung dosa?

Pendamba Mawar (November 25, 2011 at 9:28 AM)

blog gua bro??? nk kira cam ner?????

Fantastic Friday

Adibah faizah (November 25, 2011 at 9:39 AM)

Sokong part blog bdk pompuan tuh.
crita dy mmg sedih. tp gmba mcm tu. no need kot.

Miss Purple Ungu (November 25, 2011 at 9:39 AM)

mmg x suka sgt bc kisah cinta cintun ni huhuhu
miss purple lebih suka entry yg santai :)

Nurul Iman Rosman (November 25, 2011 at 9:59 AM)

berfikir dahulu sebelum dipublish.

hehehe~ :D

BiQa HatmiN (November 25, 2011 at 10:05 AM)

tak jadi gak la nak post pasal cinta aku ngan aaron aziz..haha

al_hakim (November 25, 2011 at 10:21 AM)

ramai yg suka baca pasal cinta,lagi2 org perempuan..

rozeeta rashid (November 25, 2011 at 10:31 AM)

terseksa jugak kalau baca tiap2 post pasal pakwe. sekali sekala tak pe la. =)

erleena (November 25, 2011 at 10:44 AM)

bro, sokong ! sal entri bf die mati tuh , gmbaq dy tawok uh mg xptot, trkilan gak tgok , nk bace pun feel xsdey mane pun tgok glgt diorg tyme kapel , sdeynye .huhu moge dielakkn juge

aha, entri cintan ni smmg nye el sndrik pun tawu btape xenak dibace org luaq , geli2men pun ade, tp el pon kdg2 buat ikut suke , haha dulu je , skunk xdak dah :D

Cik Amyra (November 25, 2011 at 10:48 AM)

selalunye blog cintan contunn ni blog budak budak sekolahh kott.
mcm mya ni :P
tp mya punye blogg matang taaw :P
bahaha pangggg disitu*

sha my heart (November 25, 2011 at 11:44 AM)

aku tak suka juga. Cerita sikit2, dah la. Ni asyik cerita pasal pak we dia je. pastu, datang blog kita kata pula, sokonglah cinta kami. Uwerk, nak termuntah. Dulu ada la aku balas komen ke blog dia, then aku malas nak masuk lagi.

Agak2 la kan..

Sape yang cerita pasal bf dia yang meninggal tu? Nak juga tau, kot2 kenal. Nanti, bagitau aku tau.

Blog aku ok tak? kot2 masuk dalam kategori ni jugak.

kuatkan diri

ADAM FIKRI (November 25, 2011 at 12:08 PM)

huhu..ada pun kerap gak cerita sal cinta.. tapi base on pengalaman & cara untuk hindari sesuatu masalah tu.. tak salah kita kongsi asalkan pekara itu tidak menjatuhkan maruah orang dan tidak melampaui batas..

Ceritera Anak Sampah (November 25, 2011 at 12:26 PM)

o0wh i ade bace cerite tuh .. meletOp u~ mmg sedih rse nk nangis, tp agak potong stim gak tgk gambar terakhir arwah dgn die can tuh , budget2 bagus le tuh.

Aku Bah Nie Imah (November 25, 2011 at 3:37 PM)

eh ima ada terbaca blog yg bf dia meninggal tue..sedey cerita dia..tapi bila nampak pic..aduiiii terus ilang sedey..xdo ke pic yg elok tuk kenang kan..huhu....

eh..ima pun blog jiwang ler..hihihihi tp xover ok...lalala ^_^

nuyui a.k.a miss YUI (November 25, 2011 at 4:29 PM)

lau kerap sgt,ada gak yg tak suka kan..hehe..

hak blogger..blog dia..hehe.

cik ika (November 25, 2011 at 4:43 PM)

err...blog ika ??

yusuflaili(Goku) (November 25, 2011 at 5:05 PM)

salam;
Tak apa bro Ijam, biarlah dia buat entri cintan cintun janji jgn buka pekong didada je..mungkin ada juga reader yg gemar entri demikian...

Cik Rose Cute (November 25, 2011 at 6:23 PM)

Biasanya budak2 yang tulis benda2 cam gitu.....hihihihi...selalu jugak jumpa blogger yang tulis bab cintan2 nie...

mizmarmalade (November 25, 2011 at 7:14 PM)

Keh3... tak bpe gemar jgk love story yg over2 sgt, sakit mata n telinga... ingat diowang jek ade kekasih hati... HAHA :p

eliyaezlinalias (November 25, 2011 at 8:03 PM)

erk...cam malu lak nak tayang citer2 P&C gitu kat blog kannn....

pada yg telah pergi itu, alfatihah.....

Nur farahiza (November 25, 2011 at 8:11 PM)

nk crite tapi takot org ta suke bace , hahah

Cik Suriz (November 25, 2011 at 9:03 PM)

i do read her blog. kesian pulak arwah bf dia. tak pikir. haishh..

indeed, slalunya yg cintan cintun over kemain tu belog dak sekolah.

Terbang Bersamaku (November 25, 2011 at 10:02 PM)

sy suka taip entry pasal cinta2 nie jugak...huhuhu..tapi sy tak suka nak tulis kisah sendiri kat blog..lebih suka tulis puisi yg agak jiwang...huhuhu..:p

Cik Lia Lomi (November 25, 2011 at 10:04 PM)

Lia juga suka baca personal blog tapi kalau sarat dengan cintun, tak dapet den nolong...

menulis bukan sesedap rasa sahaja, kena memikirkan baik dan buruknya tulisan kita itu..

cik ika (November 25, 2011 at 10:34 PM)

err..belog ikaa??

saya cello191 (November 25, 2011 at 10:36 PM)

kalau ingat mati...nak buat mende jahat pon xjadi..

^^

D'ya Marshmello (November 25, 2011 at 11:35 PM)

susah gak kalau blog tu terlalu personal n terlalu jiwang.tak salah berkongsi tpi jgn lebih2, ehehe slm pkenalan :)

JOM SINGGAH : Kepuasan Sebenar Hanya Di Tutti Frutti

Marina (November 26, 2011 at 12:43 AM)

gambar artis dalam citer wayang sedang kiss boleh letak tak?hehe...

susulemakmanis (November 26, 2011 at 8:06 AM)

huhuhu..nice entry

Qil_H0shi (November 26, 2011 at 9:32 AM)

engkn aku sorang je yg rase krg sng ngn bl0g yg bf die mati tuh.,
btw.,cube kau skodeng blog aq.,cube ko komen ape yg aq ptot buat kat blog aq.,hexz

Qil_H0shi (November 26, 2011 at 9:32 AM)

engkn aku sorang je yg rase krg sng ngn bl0g yg bf die mati tuh.,
btw.,cube kau skodeng blog aq.,cube ko komen ape yg aq ptot buat kat blog aq.,hexz

si ngokngek (November 26, 2011 at 7:30 PM)

wahaha~blog cinta-2 nie bukan tak suka,tapi ada prob skit GELI,rasa err..lalala~~

-haha,aku pun baca gak blog yg cium tue.wink*

PeJuAnG CinTa (November 26, 2011 at 8:22 PM)

ahh peduli ape .. nk tulis cerita cinta gak . wakakakak

ILA HonEyBuNNy (November 27, 2011 at 12:21 AM)

xtau la..kalau kisah cintan cintun neh layan ja...sebab suka jiwg..ehheheh

sha my heart (November 27, 2011 at 1:14 AM)

up date la weh.. haha~

semoga berbahagia di sana, ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...