Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Photoshoot 1 - Tasik DPP MAS UUM

Photoshoot 1 - Tasik DPP MAS UUM...






Assalamualaikum.. mood nak update blog dah datang...soaku nak update la.. ok.. korang dah tahu aku dah jalan praktikal kat sini..hu2 dan secara tak langsung kehidupan aku sekarang seperti seorang pekerja..

Dan aku sekarang cuba memanfaatkan masa aku sebaik2nya.. dan aku memilih untuk berphotoshoooottt di tengah petang2 hari di tempat yang berhampiran dengan tempat aku tidur iaitu Tasik Dpp MAS di Universiti Utara Malaysia...

aku share2 dengan korang gambar yang aku tangkap dan gambar-gambar yang aku kena tangkap..haha


Permandangan Tasik DPP MAS

Tasik DPP MAS



tengok bulan..

ni model baru..haha

ni la motor pinjam... haha.. sian tuan dia...keh2


Mangsa kajian aku..haha

Komen skett??


Cukup lah dulu untuk entry hari nie... Nanti kalau ada lagi aku akan kongsikan dengan korang hehe..


25 Comments to “Photoshoot 1 - Tasik DPP MAS UUM”

# Posted by fezaL Mohd (July 15, 2012 at 9:08 PM)

mantap hoi mantap .

# Posted by mizmarmalade (July 15, 2012 at 9:35 PM)

hahaha.. comel model2 tasik mas neh :P

# Posted by Alieza Dayasari (July 15, 2012 at 9:37 PM)

boleh tahan gak berfotoshop shop shop ni... hehehehe

# Posted by luqman zakaria (July 15, 2012 at 9:40 PM)

macam tade orang jer kat tasek tuh..hohoho...semard ambar..

# Posted by E'in (July 15, 2012 at 10:17 PM)

nak amek e'in jadi model x? hehehe

# Posted by yusuflaili(Goku) (July 16, 2012 at 9:20 AM)

salam;
Boleh tahan juga pic yang diambil berserta dgn model sekali,..cuma kalu guna camera yg canggih mungkin pic2nya lebih hidup dan terang.

# Posted by dee (July 16, 2012 at 9:55 AM)

ok jek. ko nak komen yang camne?

# Posted by abc123456785 (July 16, 2012 at 11:23 AM)

masa memang harus di manfaatkan dengan sebaik-baiknya

# Posted by Yasmin Aris (July 16, 2012 at 11:55 AM)

smart lah !!

# Posted by Sarah Mohd Saleh (July 16, 2012 at 12:50 PM)

mesti gune dslr jugak ni,lawee smacam jer ni ;D

# Posted by Nur Eyda (July 16, 2012 at 1:00 PM)

nice view! nice shoot!~..intern memang best..tp bile dah koje...rase nk study balik...huaaaa!~

# Posted by MiMiNadam (July 16, 2012 at 1:55 PM)

menarik ! :D

# Posted by teratak hati (July 16, 2012 at 3:23 PM)

cantik shoot..
boleh je nk join GA sy..hadiahnya pandai2 la bagi kat sesape ye..

# Posted by mrs kayrul (July 16, 2012 at 4:39 PM)

lepas nie boleh la jadi photographer bebas..untung beb

# Posted by ELFarahin (July 16, 2012 at 11:04 PM)

Oh, hensem! LOL~ JOIN yuk! Ajak geng-2 sekali... ^^

http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/07/1st-segmen-by-elfarahin.html

# Posted by Zuraidah (July 17, 2012 at 1:35 PM)

Untunglah praktikal kat UUM juga. Sayang UUM gituuuu. Hihi.

Nice punya gambar. :)

# Posted by Mya (July 17, 2012 at 11:52 PM)

cantiknya pics suma! guna kamera ape ni? nikon or canon or what eh? huhu

# Posted by Lyaa Suriany (July 18, 2012 at 10:14 AM)

Amboiii posing sakan

# Posted by Nurul Akmal (July 19, 2012 at 2:25 PM)

Cantik cantik gambo..

# Posted by Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) (July 19, 2012 at 7:38 PM)

cntik moto..pinjam bole??

# Posted by SemanisRedVelvet (July 24, 2012 at 3:49 PM)

ohoo...DPP MAS....

# Posted by Ahlam Miera Amirul Shafie (July 30, 2012 at 10:35 AM)

wahhhh... rindunya kt uum...huhuhu

# Posted by Alif Ismail (August 6, 2012 at 5:23 PM)

Salam Ziarah Ramadhan...

Selamat Menjalani Ibadah Puasa dengan penuh istiqamah...

http://www.alifismail.com/2012/07/salam-ramadhan-al-mubarak.html

# Posted by yokoz (August 8, 2012 at 9:32 AM)

blog waking dan baca2 artikel blog ini

# Posted by aku (August 10, 2012 at 4:59 PM)

cis...mentang2 aku tinggalkan mas ni makin comel pulak tasiknyer...hensem siot baqir posing...pandai ko crik model kui3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...