Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Mencari mood berblog semula..

Mencari mood berblog semula....






Assalamualaikum...

Lama tak dengar khabar blog ni... Aku sekarang tengah sibuk menyibuk dan menjadi penyibuk sejak bermula alam menjadi praktikal laaa nii... HAHA.. ok, sekarang aku agak sibuk dengan praktikal dan beberapa majlis berbuka puasa... Maklum lah... dah separuh bulan dah puasa..hehe


Kenapa mood semakin berkurang? yer r... Agak sibuk sejakdua menjak nie.. Dan sangat sadis bila melihat rank Alexa semakin kaya disitu...Dah berjuta dah..haha(orang ada blog dia tahu) dan hal ini pon membuatkan aku semakin jatuh keinginan nak menulis kah2...

menuggu mood rajin..keh2

Kalau dulu aku lah hero update blog.. Sehari sanpai 20 entry... Maklum lah masa tu tengah gila buat blog... Masa tu juga pon ranking Alexa pon tengah mencanak turun.. menyebabkan aku jadi seorang yang giler blog..haha..

Sekarang aku dalam proses nak naikkan semula blog ni... Tapi xtahu la... Kena mencari semula semangat yang hilang.... hu2

Thanks sebab membaca aku mengarut... HAHA

Happy Blogging...

P/S: ada tak orang nak bagi komen bina semangat..hehe


16 Comments to “Mencari mood berblog semula..”

# Posted by yusuflaili(Goku) (August 4, 2012 at 1:36 PM)

selamat berpuasa;
Tak kemana hilang mood tu adalah kat situ-situ..kejap nanti jumpalah mood tu!.

# Posted by Sarah Mohd Saleh (August 4, 2012 at 3:48 PM)

dah xbusy prac dtg leteww mud nak update.slmat hari raya ;DD

# Posted by Mia Meymi (August 4, 2012 at 5:20 PM)

cari balik mood tu..

# Posted by bukankosong (August 5, 2012 at 2:26 AM)

dasat sblm nih sehari smpai 20 entry ye

patutla idea dh kering

:P

# Posted by luqman zakaria (August 5, 2012 at 4:29 AM)

tahu xpe!! kalau dah rajin update blog..sehari tuh 2 3 kali update..kalau dah malas or xde mood..nak buat satu entry pon susah!

# Posted by azri johan (August 5, 2012 at 8:23 AM)

chaiyok chaiyokkk :D

jangan putus asa

# Posted by Irham Danisha (August 5, 2012 at 8:40 AM)

xyah tulis hari2 pun xpa, seminggu sekali pon ok, janji maintain & bkn nya hangat2 taik itik...hehe...

# Posted by Mohd Faiz Mazlishah (August 5, 2012 at 9:54 AM)

jom sesama lam proses nk naikkan blog blk jgk!

# Posted by Ahlam Miera Amirul Shafie (August 5, 2012 at 11:22 AM)

moga cpt2 jumpe mood brblog 2...hohohohoh

# Posted by Mr Rileks (August 5, 2012 at 11:34 AM)

selagi hayat dikandung badan. haha!

# Posted by huahua (August 5, 2012 at 5:04 PM)

http://peaceder.blogspot.com/2012/08/peaceder-cara-mengenali-barang.html.. FOLLOW ME BACK

# Posted by Mya (August 6, 2012 at 10:42 PM)

jgn! jgn tak berbelog! sunyi nanti. hee

# Posted by Lyaa Suriany (August 7, 2012 at 12:00 PM)

Cari jgn xcari semangat tu

# Posted by yokoz (August 8, 2012 at 9:34 AM)

selamat menunaikan ibadah puasa

# Posted by eqbalzack (August 9, 2012 at 4:15 PM)

Relaks tuan... :)

# Posted by budak felda (August 10, 2012 at 1:00 PM)

takpe tuan bila dah dtg balik mood tu alexa kempis laaa..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...