Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

TQ Wish.. Happy Birthday To Me.. 25 Jun

TQ for my ____ for this picture




TQ Wish.. Happy Birthday To Me... 25hb Jun 1990 tahun aku dilahirkan.. dan tahun ni birthday aku antara yang paling baik dalam hidup aku... Sebab banyak menda berlaku pada tarih ini iaitu 25 Jun 2012.. Apa menda yang berlaku?


Antaranya ialah... Hari ni adalah paper terakhir aku untuk aku sebelum aku grade.. mudah-mudahan.. Dan hari ni jugak aku akan pulang ke kampung selepas 6 bulan aku berada dirantau orang.. Yeah.. hari penamat yang sangat indah :)

Terima kasih kepada semua yang wish di FaceBook, Twitter dan segala platform yang ada di muka bumi ini.. hehe.. Semoga doa2 baik anda dimakbulkan :)

Semoga hari ini lebih baik dari semalam :)


14 Comments to “TQ Wish.. Happy Birthday To Me.. 25 Jun”

# Posted by Qaseh dalia adelia (June 25, 2012 at 1:10 PM)

happy besday nijam !

# Posted by azri johan (June 25, 2012 at 1:11 PM)

wah, birthday retis hari ni ke?

HAPPY BIRTHDAY bro :D

# Posted by Norasiah Nasir (June 25, 2012 at 2:11 PM)

Heyyyy.. Kita berkongsi tarikh dan bulan yang sama..cuma tahun sahaja yang lain...

Happy birthday ya...

Hope impian adik tercapai..

# Posted by arnissa (June 25, 2012 at 2:12 PM)

wahh.. best nyer da nak grad..

epy besday.
May Allah Bless U.Amin.. :)

# Posted by Nurainaa Sofia Nurazizul (June 25, 2012 at 4:11 PM)

wahh happy bday! tahniah ler sbb dh hbes exam + cuti + habes study! :p

# Posted by yusuflaili(Goku) (June 25, 2012 at 4:38 PM)

salam;
moga panjang umur dan di murahkan rezeki.

# Posted by Cintaku Tihani (June 26, 2012 at 12:23 PM)

hb 2 uuuu

# Posted by shima (June 26, 2012 at 3:09 PM)

oh kite sebaya rupenye...hepi birthday..may Allah bless u :)

# Posted by Kitty (June 28, 2012 at 6:41 PM)

Hello nijam, happy belated birthday. May God bless you and I wish you good health, joy and prosperity. :)

Umo dah naik. Makin hari makin tuaaaaaaaaa... LOL.

# Posted by cik ungu (July 1, 2012 at 12:10 AM)

woh 22 rupanyaa

happy belated dik~

kem salam gf cantek. ahah

# Posted by Que Achmad (July 1, 2012 at 11:21 AM)

Que Achmad da tinggalkan jejak. Siap follow blog ni dah pun, hehehhe
jom singgah blog Abe yeee....

http://www.queachmad.com/

neway, Heppy Beleted Besday Ijam, terima kasih..! :)

# Posted by Outbound di malang (July 6, 2012 at 11:01 AM)

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

# Posted by LadyBird (July 8, 2012 at 4:22 PM)

hepi belated birthday yer ijam :D

# Posted by hazanis (July 9, 2012 at 3:44 PM)

sowie lmbt wish..happy besday...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...