Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012 Maaf Zahir Batin

Selamat Hari Raya 2012 Maaf Zahir Batin 




Assalamualaikum... selepas beberapa hari aku pulang kekampung... kali ni sempat aku update blog sebab da balik semula ke UUM... ok Entry ni mungkin tak panjang.. sebab aku sekadar ingin mengucapkan 'Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin... kepada semua yang mengenali diri ini tidak kira di alam maya atau pun di alam nyata... HEHE



Aku jugak nak kongsikan kad raya digital aku.. HEHE dicipta pada raya pertama dalam masa 5 minit jer.. HAHA... nak pos dah tak sempat.. Jadi kad raya disini pon memadai... kan?? aku jugak nak mintak maaf dan halal kan sekiranya ada termakan terminum terambil terumpat dan pelbagai terrrr lagi sepanjang aku hidup di bumi ni... Maklum lah sebagai manusia kita tak terlepas dari dosa kan... hope korang leh memaafkan aku... HEHE...

Akhir kata sekali lagi...

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN :D


25 Comments to “Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012 Maaf Zahir Batin ”

# Posted by Hafizzi Aziz (August 27, 2012 at 8:58 PM)

SELAMAT HARI RAYA BRO :-)

# Posted by biela bell (August 27, 2012 at 9:01 PM)

kad raya kreatip! ngeh3x
selamat hari raya :)

# Posted by Mya (August 28, 2012 at 2:49 AM)

selamat hari raya! weeee :D

# Posted by Myra Jay (August 28, 2012 at 11:18 AM)

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan ceria2 selalu ye :D

Cantik e-card raya tu D:

# Posted by syiela (August 28, 2012 at 11:32 AM)

selamat hari raya...

# Posted by nuyui a.k.a miss YUI (August 28, 2012 at 11:46 AM)

slmt hari raya..uum ea..isnin ni akan p sana =)

# Posted by вʋввℓɛ ρσρƨ (August 28, 2012 at 1:15 PM)

cantik la kad raya tu..

# Posted by unsecretostory (August 28, 2012 at 2:14 PM)

Wahh glamer nmpak kad raya tue (:
Salam Syawal yea .

# Posted by nur anis (August 28, 2012 at 2:26 PM)

selamat hari raya..:)

# Posted by uncHa (August 28, 2012 at 3:40 PM)

selamat hari raya adidilfitri :D

# Posted by Joel Leslie (August 28, 2012 at 6:37 PM)

selamat hari raya..

joel-leslie.blogspot.com

# Posted by Myra Abdullah (August 28, 2012 at 7:26 PM)

selamaat haari raya =D

# Posted by luqman zakaria (August 28, 2012 at 8:51 PM)

selamat ari rayer...hehe

# Posted by Mya (August 29, 2012 at 4:53 AM)

tahun ni tak sempat bertukar kad raya sobs

# Posted by yusuflaili(Goku) (August 29, 2012 at 8:38 AM)

selamat hariraya maaf zahir batin mungkin ada kesilapan sepanjang pergaulan dialam maya ini..

# Posted by sayA tonaH (August 30, 2012 at 12:31 AM)

selamat ari raya jugak~

# Posted by Faizul Osman (August 30, 2012 at 11:32 AM)

selamat hari raya!!

# Posted by Nurulee (August 31, 2012 at 1:52 PM)

Selamat Hari raya =D

# Posted by tirahzairi (September 1, 2012 at 2:38 PM)

selamat hr rya...hihi

# Posted by E'in (September 2, 2012 at 11:06 AM)

selamat hari raya maaf zahir dan batin.. :)

# Posted by Pn. Sheila@CC (September 3, 2012 at 11:35 AM)

selamat hari raya gak... :-)

# Posted by bareessence (September 6, 2012 at 2:43 AM)

Salam Aidilfitri!!!

# Posted by fifie (September 8, 2012 at 2:00 AM)

Salam lebaran nizam :) Maaf terlambat raya kan sebulan. Huhu

# Posted by Ain Dzaya (September 11, 2012 at 9:07 PM)

amboi kemain hensem kad raya...bila nak update nie..nak tggu anai2 terberanak kuasa namblas ke?

# Posted by Suib (September 11, 2012 at 11:07 PM)

selamat hari raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...