Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Faizal Tahir di Pesta Konvo UUM 2012..

Faizal Tahir di Pesta Konvo UUM 2012..

Assalamualaikum... seminggu sekali jer sekarang masa untuk aku update blog... Tapi tak per la kan.. still update dr x update langsung... Baru-baru ni.. UUM memulakan pesta konvo kali ini dengan menjemput Faizal Tahir... Penyanyi paling popular 2010...



Aku sekarang yang sibuk dengan praktikal dan free di malam hari ni.. Memang tak melepaskan peluang la... tuk tengok sama persembahan Faizal Tahir ni...

Faizal Tahir menyanyikan lagu Bencinta, Selamat malam dan juga Gemuruh... Tak banyak tapi sudah cukup untuk memberi kepuasan kepada semua yang hadir pada malam itu...

Aku share kan dengan korang gambar2 yang aku tangkap guna HP... Minta maaf dengan kualiti.... sebab aku x jumpa lagi gambar2 persembahan FT yang di tangkap mengunakan DSLR.. So asal ade jer r yer..hu2









Ok la.. cukup la gambar setakat nie jer... hu2


15 Comments to “Faizal Tahir di Pesta Konvo UUM 2012..”

# Posted by Nelly The Strange (October 6, 2012 at 9:07 PM)

untunglaaa diaaa . :D

# Posted by Zarul Umbrella (October 7, 2012 at 10:01 AM)

aduh menyanyi tgh padang ker?

# Posted by Dkna Abza (October 9, 2012 at 8:40 AM)

untungla dapat jumpa FT :)

# Posted by Myra Jay (October 9, 2012 at 11:04 AM)

Wahhh bestnyer...
Penuh padang nak jumpa Faizal Tahir ;D

# Posted by E'in (October 9, 2012 at 12:53 PM)

best laa dpt jumpe faizal tahir dpn2.. huhu

# Posted by BoLong aNak sempoRna (October 9, 2012 at 2:21 PM)

tak pernah sempat jumpa dia...
hurm

# Posted by BoLong aNak sempoRna (October 9, 2012 at 2:22 PM)

melepas lagi nak jumpa

# Posted by BoLong aNak sempoRna (October 9, 2012 at 2:22 PM)

jeles

# Posted by Mya (October 9, 2012 at 8:58 PM)

amboi FT! jelesnya!

# Posted by atIEsAyAnGkAmU (October 10, 2012 at 8:57 AM)

musim konvo la kan skang neh..

UTM pun tgh nk wat pesta konvo gak..
untungnyer dpt jumpe FT...jeles2..hehe

# Posted by atIEsAyAnGkAmU (October 10, 2012 at 8:58 AM)

musim konvo la kan skang neh..

UTM pun tgh nk wat pesta konvo gak..
untungnyer dpt jumpe FT...jeles2..hehe

# Posted by Bro Framestone (October 11, 2012 at 12:03 PM)

Berapa la UUM bayar FT ek?

# Posted by Nurulee (October 13, 2012 at 3:02 PM)

Whoa. Faizal Tahir. Untunglah dpt tgk Live. meuhmeuh. =D

# Posted by Shasha Yacob (October 15, 2012 at 12:15 AM)

hamboii, best jugak ada retis datang nyanyi nyanyi ni yee. hiii

# Posted by sha my heart (October 15, 2012 at 6:58 AM)

aik kat padang? Padang mana ni? Stadium ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...