Klik Sini Jika Anda Berminat Beriklan Dengan Kami

Nizam Ijam Dalam Citra Orang Muda Utusan Malaysia

Nizam Ijam Dalam Citra Orang Muda Utusan Malaysia..




Assalamualaikum... Alhamdulillah.. tak sangka dan tak di duga yang blog yang sempoi mcm ni pon mendapat tempat di dalam blogger pilihan Citra Orang Muda Utusan Malaysia... Perbualan hanya di buat melalui pangilan telefon sahaja.. Kalau nak tahu apa soalannya kena dapatkan Utusan Malaysia 30 Mac 2013 la k..hehe


Banyak juga yang aku kongsi2 kan dalam temuramah tu antaranya apa yang aku tulis dalam blog... Tak de tipu2 k... HEHE..

bagi besar sket..HEHE

Aku harap ni adalah permulaan untuk terus kedepan lagi... Usaha kena ada.. baru leh dapat peluang... Yang paling sekali aku dah laminate dan nak bubuh frame lagi dah.. HAHA... Maklumlah.. masuk sekali sekala,,, kalau artis lain lah.. hari2 masuk paper... HEHE

gambar kenangan dengan surat khabar.. HEHE

Bila dah masuk paper... aku pon mencari-cari jugak dalam utusan online.. akhirnya jumpa..HEHE

dalam utusan online

Cukup lah update sikit2.. HEHE InshaAllah ada masa nantu update lagi ;)





20 Comments to “Nizam Ijam Dalam Citra Orang Muda Utusan Malaysia”

# Posted by unsecretostory (March 31, 2013 at 4:05 PM)

Waw . alhamdulillah , selangkah maju kehadapan , goodjob !
congrats ehh .

# Posted by greenpapa.com (April 1, 2013 at 8:27 PM)

wah tahniah broooo:)awai pagy aku nampak muka hg dah hehe

# Posted by Mimie Najib (April 7, 2013 at 12:21 PM)

waaahh, bestnya.. tahniah.. :)

*kalau la blh smpai tahap ni..hehehe

# Posted by NzA (April 7, 2013 at 2:49 PM)

TAHNIAH....
Ni surat khabar thn lepas ke??? (tarikh:30 Mac 2012)

# Posted by Nory Zoulkefle (April 8, 2013 at 11:06 AM)

tahniah...
nory smpat jgak belek utusan sabtu haritu..heheh..

sabtu ni plak, giliran nory...jgn lupa beli taw..heheheh...nervous dhni...

# Posted by Sya Chot .. (April 8, 2013 at 12:23 PM)

wahh syukur,Alhamdulillah.. sya jelez ni..hehehe

# Posted by Cik Yaya (April 8, 2013 at 9:25 PM)

salam..=)

wahh untungla..usaha ye..spya leh jadi cam blogger femes yg lain..^_^

# Posted by Denaihati (April 8, 2013 at 11:44 PM)

tahniah bro. wah ini bukan setapak kedepan lagi, mungkin dah beribu tapak...

# Posted by Jemarisuri (April 9, 2013 at 6:47 PM)

tahniah2..
tpkan camne blh msk paper ye..org lama2 blh join tak...hihi

# Posted by Zaza (April 10, 2013 at 12:38 AM)

tahniah ijam =)

# Posted by Amanina (April 10, 2013 at 2:51 PM)

tahniah...semoga terus rajin menaip :)

# Posted by coklatberapi (April 11, 2013 at 9:49 PM)

ohooo masuk paper xajak!! hehe..
btw taniah ye..retisss sgt!!;)

# Posted by Hanna Nabiella (April 15, 2013 at 3:08 PM)

wahh, thniah2! best nye dpt masuk paper! ^^

# Posted by IdaRaida (April 15, 2013 at 8:57 PM)

aha..:) congratulations..:) good job.moga maju jya..:)

# Posted by ♥nurul♥ (April 16, 2013 at 8:20 AM)

woot woot. wahhhhhhhhh blogger femes ni hihi

selamat maju jaya :D
TAHNIAH ^^

# Posted by Cik Nurul Siezuka (April 16, 2013 at 5:17 PM)

Wah Tahniah Dik.. :)

# Posted by Fiza Rahman (April 18, 2013 at 3:30 PM)

Wah...masuk newspaper tu. Tahniah ☺☺

# Posted by E'in (April 20, 2013 at 1:21 PM)

untung laa dpt masuk paper...

# Posted by niesasukasuki (April 26, 2013 at 9:38 PM)

Tahniah :)

# Posted by niesasukasuki (April 26, 2013 at 9:39 PM)

Tahniah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...